resim
Emiliano Adrián Insúa Zapata
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.79
Uyruk:Arjantin
  • 290
    kendisi hakkında "adrese teslim ortaları yok" denemez, denmemeli, demeyin, lütfen. milan baros'un kafasına gönderdiği ortaları çabuk unutmayın.

    ayrıca kiralık oynayan bir yabancı olmasına rağmen sahada en çok çalışan oyunculardan. kanattan orta açma veya pas verme imkanı arayan rakipler karşısında bek oyuncuları, genelde sabit kalıp ayak uzatmaya çalışırlar. ama insua çok farklı. durduğu alanı olabildiğince kapatıp, topa çok konsantre olup, karşısındakinin yapacağı bir hamleyi çabuk engellemeye çalışıyor.

    kendisine yavaş demek de haksızlık olur. uzun mesafede fazla hızlı değil ama kısa mesafede sabri sarıoğlu'ndan daha çabuk ve aklı başında hareket eder. bazı kavramları ayırmak lazım.

    böyle olumlu davranışlarını anlatmakla olmuyor. keşke oynadığı maçların 90 dakikaları elimde olsa da, insua'nın maçlarda yaptıklarını video yapıp hatırlatabilsem. gerçi o zaman da beğenmeyen çıkar yine. aynı şekilde bizimkiler de beğenmeyecek. insua liverpool'a geri dönecek. biz de elimizdeki bekleri tartışmaya devam edeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın