• 14
    öncelikle bilinen futbol bloglarından farklı bir içeriği var. ve köküne kadar samimi.
    bloglarda genelde avrupa liglerinden bilgiler, avrupa'dan göz yaşartıcı hikayeler yer alır. bu bilgiler artık internet sayesinde çok kolay elde edilir oldu, hele bir kaç dil biliyorsan.
    ama alt lig sendikasında bu tip haberler türkiye'den, bizden. ya kendi bildikleri ya olayları birebir yaşamış adamlardan duydukları.

    twitter'da sbt'lerle başlayan futbol sadece futboldur dilo, (gbkz: arda>messi desem unfollow?)'larla devam eden muhabbet bloga dönüştü. çok da iyi oldu.

    alt liglerde neler oluyor, oralarda ne hikayeler oradan eğlenceli bir şekilde öğreniyoruz. futbolun göz önünde olan milyon eurolar alanlar dışında da birileri tarafından oynandığını hatırlatıyorlar bize. evet, alt liglerde kelimenin tam anlamıyla ekmek parası için ter döken futbolcular var. süper ligde sertlik mi var, bir de alt ligleri izleyin. süper ligde hakem hataları mı var, bir de alt liglerdeki hakemlere bakın, oralarda neler oluyor.

    alt liglerde taraftar profili de çok başka elbette. oralarda 45 tl'ye kale arkası bileti satmaya kalkanı döverler. bunları da anlatıyor altlig sendikası.

    gerçi ben her seferinde blogun ismini dönyolundandilenci.blogspot.com diye hatırlıyorum ya.

    seviyorum bu blogu da yazarlarını da. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın