resim
Juan Pablo Pino Puello
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.75
Uyruk:Kolombiya
  • 689
    --- alıntı ---

    galatasaray'ın kolombiyalı yıldızı juan pablo pino, takım arkadaşlarının sabrını taşırdı. maçta birçok net fırsatı harcayan pino, kasımpaşa maçında da mesafe tanımaksızın kaleye şut atma hastalığını sürdürünce, arkadaşlarının hışmına uğradı.

    20. dakikada bir pozisyonda pas vermek yerine kaleyi deneyen kolombiyalı futbolcuya, kewell ve barış sert tepki gösterdi. arkadaşlarının uyarılarını dikkate almayan pino karşılaşmanın devamında da bol bol rakip kaleyi yoklarken, bir kez fileleri havalandırmayı başardı.

    maçın 84. dakikasında pino ile ayhan arasında sert bir tartışma yaşandı. serdar özkan'ın, "al da at" dercesine verdiği topu bomboş durumda kaleci tolga'ya teslim eden pino, kaptan ayhan'ı çileden çıkardı. pino'nun sinirli bir şekilde orta sahaya kadar koşarak ayhan'a karşılık vermesi dikkat çekti.

    hagi de eleştirdi
    maçtan sonra oldukça gergin ve üzgün olan pino, yayıncı kuruluşa röportaj vermeyi kabul etmedi. lig tv'nin gökhan zan ve aydın'la birlikte röportaj için galatasaray'dan istediği kolombiyalı futbolcu sıra kendisine gelince, "konuşmak istemiyorum" diyerek takım otobüsüne gitti. menajer cenk ergün'ün, pino'yu ikna edememesi üzerine kaptan ayhan açıklama yapmak zorunda kaldı.
    bu arada teknik direktör gheorghe hagi'nin kaçırdığı net pozisyonlar nedeniyle maçtan sonra soyunma odasında pino'yu eleştirdiği ifade edildi.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın