resim
Emiliano Adrián Insúa Zapata
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.79
Uyruk:Arjantin
  • 280
    "waiting for lunch and rest for the game. i hope to start wining games and change this situation! i would like to play today and show that i can be there."

    öğle yemeğini bekliyoruz ve maç için dinleneceğiz. umarım maç kazanmaya başlar ve bu durumu değiştiririz. bugün oynamak ve sahada olmayı hakettiğimi göstermek istiyorum.

    yazmış facebook hesabında. inşallah diyelim.

    altına comment'i de attım hadi bakalım. dedim oynamasan da pes etme, formayı hak eden bir kaç adamdan birisin.
    hazır bunu yazmışken gerisini de yazayım. şimdi düşünüyorum, ben futbolcu olsam, eve gelir gelmez, sözlüklere forumlara girer, neler yazmışlar tek tek okurum. düşünsenize, bugün biri gelse, size dese ki, senin ve arkadaşlarının yaptıkları hakkında yorumların yapıldığı yerler var. dakika başı girmez misiniz oraya? futbolcular da giriyordu bence. ne bileyim mustafa sarp hiç mi merak etmiyordur internette hakkında ne yazıyor diye, yazılanlara denk gelip utanmıyor mudur? yoksa umru mu olmuyordur?
    bu emiliano umursuyor gibi. benim kafamda öyle canlanıyor en azından. eve gidince açıp millet neler yazmış bakıyordur. özellikle ispanyolca yorumlara, ingilizce yazılmış yorumlara bakıyordur. türkçe'leri de belki google translate'e atıyor ama anlamlandıramıyordur.
    şimdi ben (veya başkası), sen hak ediyorsun yazdı ya oraya, içten içe seviniyor mudur? ben kendimi onun yerine koymaya çalışıyorum, piii. halı sahada iki tane iyi top çıkarsam, biri iyiydi dese tüm gün sırıta sırıta gezerim. bu adam uluslar arası oyuncu bir de. ilginç şeyler bunlar, futbolcuları farklı bir boyutta gibi düşünüyor insan. ama o da eve gidiyor, nette geziyor. döner falan yiyor yeri geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın