resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 865
    hakan şükür: “takımı yoklukta şampiyon yaptık. bizi konuşturmadılar. kahramanlık onlara kaldı.
    yorum: peki hakan tamam hakan allah bizim belamızı versin hakan sana muhtaç olduğumuz günlere lane olsun hakan, peki hakan sen galatasaray'da bedava mı oynadın çakıl taşına mı oynuyordun neden kendini şilili madenciler gibi gösteriyorsun sürekli para alamamış e desene ben para alamadım ama ondan önceki sene cukkamı sağlam yaptım para alamadım zamanında ama sonra kuruşuna kadar aldım diye, ayrıca o takımı kalli şampiyon yaptı, yani en büyük pay o'nun ama sen ne yaptın yancı gazeticilerinle sanki kulüpte 18 kişi kalmışsınız gibi hava estirdin son sene de kaymağını yedin bu işin.ayrıca sen mi konuşmadın ulan 4-5 sene geçmiş hala konuşuyosun nasıl konuşturmadılar, devlet sana kanalını verdi daha ne istiyosun, sen düzen adamı olmasaydın kariyerini galatasaray yönetimiyle görüşürdün cumhurbaşkanı başbakan ile değil, genç oyunculara antrenör olmak bile koydu sana, neden çünkü orası vitrin değil sana uymaz göz önünde olman lazım taşşaklarını ovuşturmaları lazım kralımız demeleri lazım.

    futbolu yönetenler hep aynı tipler.
    yorum: madem düşüncen bu yönde o zaman neden hala bana 1 ay versinler top oynarım yok ben düzeltirim diyosun 20-30 senedir sen de bu çarktasın bırak git.

    televizyondan mesaj verilmeye başlandıysa, eyvah!…
    yorum: her kim ki çıkıp der hakan televizyonlara konuşan bir insan değil çarpılır, üstelik yorumcu olarak da değil futbolcuyken de verirdi maşalarıyla odunu fırına.

    yönetim kurulu bize konuşma yasağı getirdi. belki arkadaşlarımız bu şampiyonluğun nasıl kazanıldığına dair bizimle ilgili güzel şeyler söyleyebilirdi. bunu engellediler!
    yorum: hakan abi olmasaydı kulüp kapanmıştı, hakan abi süper bir insan, camiye giden otobüsleri hem altyapıdakilere kullandırır, muhteşem bir insan kalli'yi de hakan getirmişti zaten, hıh oldu mu hakan istediğin, zaten yaptığın şeyleri 1'e 1000 katarak anlatıyosun yalakalrın da yayınlıyor daha ne istiyosun.

    içeride dengeleri tutan insanları uzaklaştırırsanız, galatasaray‘ı idare edemezsiniz
    yorum: o dengeler otobüsün arkasında oturan dengeler değil mi hakan, sen kimsin ki 1 kişiye ya da kişilere bağlayabiliyorsun koca galatasaray kulübününin idaresini.

    metin oktay ve tanju abinin rekorlarını kırdım. ertesi gün ali sami yen’de metin oktay forması dağıtıldı. o gün için farklı bir şey yapılabilirdi.
    yorum: heykelini bile diktiler de inancın gereği istemedin, bir futbolcusun hizmetini vermiş paranı kazanmışsın ne yapalım yani senin için metin oktay forması yerine hakan şükür forması mı dağıtılsaydı, o zaman çıkıp saygımdan rekoru kırmadım filan diye zırvalamasaydın o zaman.

    bakıyordum, idman bitmiş; birisi jöleyi sürmüş gidiyor. ekstra çalışmak yok. idman öncesi 10 dakika kala tesise geliyor. uyarınca, arkamdan dedikodu yapmaya başladılar.
    yorum: allahtan sen ne dedikodu bilirsin ne gruplaşma bu konuşamana cevap bile vermiyorum.seni sevenlerin yüzü varsa bu konuda konuşsunlar.

    baros çek cumhuriyeti’ne gitti, geldi. sakatlandı. noel’de sakatlıklar başlar! biz bunu hep gördük. ama sevinirdik. çünkü yerliler maç başına oynardı.
    yorum: sevinirsiniz işte çünkü para nasıl gelirse gelsin sevinirdiniz biliyoruz, maçı bırakıp jeep anahtarı sallayan kulüp aşkıyla tutuşmuş biri olduğunu da biliyoruz, sen orucunu tutarsın sorun yok millet noele gidince suçlu, insan da biraz ahlak olsa milan baros gibi adamı resmen noel için sakatlık numarası yapıyor yaftasını yapıştırmazsın, ama ben kime konuşuyorum ki rüzgar nerden eserse o taraftasın şuan rüzgar arkanda atıp tut bakalım elbet rüzgar tersine döner o zaman kimin gerçek hizmet aşkı olduğu ortaya çıkar. şimdi görmeyenler 15 sene sonra görürler. sözlük de kalırsa bu entryleri editlersiniz.

    ayrıca benim hakan şükür'ü sadece cemaat konularından dolayı eleştirdiğimi düşünen kişiler hakan şükür ile ilgili paylaştığım video fotoğraflara bakabilirler ben hakan şükür'ün futbolculuğunu da, karakterini de, cemaatlere olan ilgilisini de beğenmeyen biriyim, burda kimse benim yorumlarımı tek taraflı değerlendirmesin, zaten entrylerimi okuaynlar bilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın