resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 861
    yönetimin aleyhinde konuştuğu zamanlarda taraftarlarca "hain!" damgası yiyen efsane futbolcumuzdur.

    sırf siyasi görüşlerinden dolayı kendisine kin kusan taraftarlarımız vardır... yok mu? şimdi nerede bu kişiler? hakan şükür'ün bugünkü açıklamasını okumadılar mı? "adam haklı!" diyemiyorlar mı? diyemezler...

    çünkü onların galatasaray'dan daha önemli işleri var... sap ile samanı karıştıran taraftarlarımız var... elma ile armut'u ayıramayan taraftarlarımız var bizim.

    bak işte, adam yine döktürmüş. yönetim böyle böyle yapıyor demiş. aylar önce söylediği sözler ne kadar doğruysa şimdi söyledikleri de o kadar doğru. ama aylar önce işler iyidi... iyi gösteriliyordu galatasaray'da... ve sözleri söyleyen kişi de malum hakan şükür olduğu ve yine malum ideolojiye sahip biri olduğu için yerden yere vuruluyordu. vurulmuyor muydu?

    şimdi? bir kişi bile yorum yapmamış. adam o kadar açıklama yapmış ama tık yok sözlükte...

    neden? haklı... haklı ama adam tarikatçı...

    ne olduğundan bize ne? size ne? bizim buradaki amacımız galatasaray'ın hak ve menfaatleri değil mi? yoksa yanlış yerde miyim?

    sanırım yanlış yerdeyim.

    edit: yerin dibine de soksanız bu entry zerre kadar değişmez. evet, yanlış yerdeyim. hakan şükür'ün futbolculuğunun tartışıldığı yerde ben yanlış yerdeyim.

    hadi şimdi bu #527199 entryi de yerin dibine sokun canlarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın