resim
Carlos Alberto Tévez
Görev:Teknik Direktör
Takım:Independiente
Yaş:40
Uyruk:Arjantin
  • 63
    --- alıntı ---

    henüz 26 yaşındaki tevez, avrupa'da 3-4 yıl daha top koşturduktan sonra, futbolu bırakacağını söyledi. babasının istemesi halinde, ancak boca juniors'ta kısa süre daha forma giyebileceğini vurgulayan yıldız futbolcu, "belki bana inanmıyor olabilirsiniz. ancak çok ciddiyim. artık oynamak istemiyorum. sadece futboldan değil, futbol dünyasındaki insanlardan da bıktım" ifadelerini kullandı.

    tevez, genç futbolcuların para kazanmayı herşeyin üzerinde tutmasından yakındı. arjantinli golcü, "futbol artık sadece para olarak görülüyor. bu durumdan hiç hoşlanmıyorum. genç oyuncuların şampiyonluk unvanı kazanmak yerine sadece parayla ilgilenmeleri çok kötü. gençler, 2 cep telefonu ve bir ev satın alınca kariyerlerinin zirvesine çıktıklarını düşünüyor. futbol dünyasında kötü niyetli birçok insan da var. bu insanlarla uğraşmaktan artık yoruldum" diye konuştu.

    tevez, genç futbolcuların eğitim eksikliğine de değindi. soyunma odasında kendisine akıl vermeye çalışacak bir gence hiç düşünmeden yumruk atabileceğini söyleyecek kadar ileri giden tevez, "bugün genç oyuncuların hiç eğitimleri yok. bu yüzden söylediklerinin benim için hiçbir anlamı yok. boca'da oynarken, palermo ve riquelme konuştuklarında onları dinlerdim. soyunma odasında genç bir oyuncu bana akıl vermeye kalkarsa, 13 kez şampiyonluk yaşamış bir futbolcu olarak onu yumruklarım" ded

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın