• 1723
    yapilmasi sirasinda gosterilen cabalarin sonunun aceleye getirilip kendisine yakisan bir sekilde sonlandirilamamasindan cekindigim turkiye standardlarina gore muhtesem stadyum.

    icinde yasadigimiz dunya tuketim ve pazarlama uzerine kurulmus. bazen inanilmaz yararli urunler bile market raflarini goremeden kotu pazarlama sonucu tarihin tozlu sayfalari arasinda yerini aliyorlar. bu durumun aksine bazen hic ummadiginiz bir urun, pazarlama stratejilerindeki akilcilik sayesinde buyuk ilgi gorebiliyor. simdi siz harika bir urun yapiyorsunuz ama icinizde yasadiginiz politik cekismeler, sirketinizin kotu gidisati vs. gibi nedenlerden dolayi acele bir sekilde urunu tanitmaya kalkiyorsunuz. bunun sonucu felakete donusebilir. bir ornegi icin bill gates in windows 98 tanitimi ile ilgili su video ya bakabilirsiniz http://www.youtube.com/watch?v=IW7Rqwwth84.

    bu acilis acaba aceleye getirilmese biz yine maclarimizi oynasak ve yaza dogru daha kapsamli ve sasali bir turnuva ile acilsa mesela inter in yaptigi tim trophy gibi bir gelenege donusebilecek turnuva. ali sami yen kupasi adi altinda pek tabi olabilir bu. bunun benim aklima gelen bir oneri sadece. bunun uzerine oturulup dusunulse kafa yorulsa daha guzel fikirlerin ortaya cikacagina eminim. bu takimin ismi ve gelenegi avrupa'da her takimla mac yapabilecek kapasiteye sahiptir. bunu zor zamanlar gecirdigimiz zamanlarda bunlari unutan arkadaslara soyluyorum. galatasaray taraftari her zaman gozunu en uste diker. bu stadin acilisinin yapilacagi takimin ajax olmasindan tatmin olamamak benim icin bu anlamda gayet normaldir.

    ayrica o takim cok para ister gibi yaklasimlara da cevabim : baris ozbek'in lamborgini ye batuhan in ferrari ye bindigi futbol piyasasinda donen paralarin akilli bir sekilde kullanilmasi sonucu bu ulekeye her turlu takim getirilebilir. unutmayin ki su anda dunyanin 15. buyuk ekonomisine sahip ulkesinde yasiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın