resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 178
    (alinti: servet çetin ile 2013'e kadar

    cim-bom’da servet çetin’in, 2009-2010 sezonu sonunda bitecek sözleşmesini yenilemek için taraflar arasında günlerdir süren pazarlıklar anlaşmayla sonuçlandı. sarı-kırmızılı yöneticiler, yıllık ücreti artırılan milli futbolcunun sözleşmesini avrupa’ya transfer konusunda kolaylık gösterme sözü vererek 2013’e kadar uzattı.
    önceki gün servet’in menajeri mithat halis’le bir araya gelen futbol a.ş. genel müdürü adnan sezgin ile futbol şubesi sorumluları haldun üstünel ve murat yalçındağ bütün pürüzleri giderdi.
    galatasaray’da haldun üstünel’in yaptığı, “servet’le önümüzdeki hafta sözleşme yenileyeceğiz” açıklamasından sonra gözler başarılı oyuncunun üzerine çevrilmişti. yöneticiler, servet’in mukavelesini uzatarak hem spekülasyonların önüne geçmek hem de olası bir yurt dışı önerisinde elini güçlendirmek istiyordu.
    servet ve menajerleri ise yıllık ücretin artırılmasının yanı sıra avrupa’ya transferi sağlayacak bir maddenin mukavelede yer alması için ısrar ediyordu. görüşmelerde son sözü galatasaraylı yöneticiler söyledi ve servet’in yıllık ücreti artırıldı. sarı-kırmızılılar, avrupa’dan ciddi bir teklif gelmesi durumunda deneyimli oyuncuya bonservis konusunda kolaylık gösterme sözü de verdi. sarı-kırmızılı yönetim yapılan anlaşmayı bu hafta açıklayacak. )

    kaynak: internetspor
App Store'dan indirin Google Play'den alın