• 44
    hagi'nin de dediği gibi, şampiyonluk çok uzakta. yeni stat, yeni hava diyoruz ama en ufak bir ışık bile yok gelecek adına. geniş çaplı bir temizlik gerekiyor kadroda.

    kayserispor bu senenin formda ekiplerinden. ligimizin en az gol yiyen takımı. kendi sahasında ise sadece 2 gol görmüş kalesinde. bu sezon kendi sahasında beşiktaş ile fenerbahçe'yi de mağlup ettiler. bir hayli zor maç.
    misimovic'in kadro dışı bırakılmasının ardından zaten dar olan kadro iyice darlaştı. hagi'nin nasıl bir kadro ile sahaya çıkacağını merak ediyorum. geçtiğimiz haftaki manisa mağlubiyetinin ardından hagi'nin yaptığı açıklamalar, sahaya çıkacak kadro konusunda biraz olsun umutlandırdı doğrusu. servet'i, ayhan'ı görmeyebiliriz bu akşam ilk 11'de, iyi de olur. çağlar stoperde, musa veya cumhur da ayhan'ın yerine, sakat olan cana'nın yerine de cumhur, tamam.

    pino ile elano'nun oldukça etkili oynaması gerekiyor gol bulmamız için. kayseri savunmasını geçmek kolay olmayacak.

    şota takımını kaybetmemek üzerine değil de, galibiyet üzerine çıkaracaktır sahaya.

    sezonun ilk yarısı için hiç bir beklenti kalmadı artık. darmadağan olundu. ilk yarı sonuna kadarki maçların hepsi kazanılsa diye düşünüyorum ama, hiç inanmıyorum doğrusu. hagi'nin de zirveden daha da uzaklaşıldığı taktirde tüm ağırlığını türkiye kupası'na vereceğini düşünüyorum. aslında şu zamanlar tam gençlere şans verme zamanı da, bakalım..

    http://jaimelesport.blogspot.com/...por-macna-dogru.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın