• 558
    algılama zorluğu çeken adamdır. evet. antenlerinde sorun var.

    1- çoğunluğun algılaması doğrudur diye bir şey yok. bunun en büyük kanıtı bugün kayserispor'un hagi hakkında yaptığı açıklamadır. ("hagi" için ne diyor kayserispor kulübü "bizim taraftarlarımıza -hırsız- dedi diyor)

    2- lincoln olayı yabancı oyunculara karşı alınmış bir tavır meselesiymiş. kewell çemişkezek'limi. ya baros, kökleri orta asyada da biz mi bilmiyoruz. meira askerliğini ısparta da komando olarak yapmış bi vatan evladı mı. nonda. nonda o malı kars balı ilemi yaptı. ya sanctis, saçlarını çocukken ayvalık sakızı kullanarak mı o hale getirdi. onlara gıcık gitmedi adam da niye sadece lincoln üzerinden yürüdü bu düşmanlık. ayrıca adamın açıklamaları var kardeşim bu konuda. birinde "kendisine sordum oynayamayacağını" söyledi diyor. diğerinde "arkadaşları gelmesini istemedi" diyor. bir diğerinde "sakatlığından dolayı 12 gündür antremansızdı takıma alamadım" diyor. biraz izan biraz insaf.

    3- biz kadroyu skibbe mi yaptı dedik. yönetimim planlama hatası diyoruz. ana okulu çocuklarına anlatır gibimi anlatalım illa. kadronun yıkılmasında bülent korkmaz ın suçu var mı yok mu sen onu söyle bana.

    4- bülent korkmaz'ın 9 mayıs 2009 galatasaray ankaragücü maçında 1-0 galipken vakit geçirmek için kewell'i 90+da oyuna almasına bok atıyorsunuz da (galiptik galip. anlıyormusun bunu. ayrıca kewell zaman zaman sakatlık geçirmesine rağmen bu maç hariç her maçta oynadı ve goller attı asistler yaptı ve bir sonraki gençlerbirliği maçında da bir gol ve bir asisti vardı) 25 subat 2010 galatasaray atletico madrid macinda 90. dakika da golü yedik, 2-1 mağlup durumdayız, hakem 3 dakika uzatma verdi. bak 3 dakika diyorum. mankafa 90+2 de dos santos'u soktu oyuna. bunu bana açıklayabilecek ruh hali sağlıklı bir adam varsa alnından öperim onu alnından. zaten arkasından atletico bir oyuncu değiştirip maçı bitirdi. hadi zorla matematik zekanı da açıkla bakayım. mağlup durumdayken ve hakem 90+3 te maçı bitircekken oyuncu değiştirip zamandan kaybetmek hangi zekaya sığar onu merak etmekteyim.

    biraz akıl, biraz insaf, biraz vicdan. tabi varsa!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın