• 6
    2002-03 sezonu 2. haftanın açılış maçıdır. cuma akşamı oynanmıştır. yazlıkta areyouplayer ile birlikte bir kebapçıda izlemiştik mücadeleyi...

    arif erdem'in bir golünü (tahminen ikincisi) aşırtma vuruşu yaparak attığı maçtır. asisti de yine yanlışım yoksa ümit karan yapmıştı. şampiyonlar ligi'nin ilk haftasındaki lokomotif moskova maçında altın kafanın sahibi muhammed sarr'ın golü ise taç atışını takipçiliği sayesinde gelmişti. yediğimiz golde de net konsantrasyon kaybı vardı, mustafa özkan'a dokunmak kalmıştı. bir önceki sezon izmir'de göztepe'ye ya da göksel'e 2-0 yenildiğimiz maçta "finish him" yapıp skoru belirleyen beşiktaş orijinli mustafa özkan yine galatasaray'a gol atmıştı.

    ve bir önceki sezonun gol kralı arif erdem, bu denizlispor maçı sayesinde fatih terim'li 2002-03 sezonunun da yıldızı olacağını göstermişti. yani en azından bana bu umudu vermişti. zira hemen bir sonraki hafta bursaspor'a 2 (ki bence hayatının golünü attı o maçta, sol çaprazdan sol vole ile sağ doksana) ve 4. hafta da malatya'ya 1 gol atmıştı. arada bir milli maçta da iki golü vardı. milli maçın hangi ülkeye karşı oynandığını unuttum ama ali sami yen' stadı'ndaydı maç ve arif'in dışındaki golü de serhat akın atmıştı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın