• 95
    ne saçmalıyorsunuz abi siz? tepkilerinde haklı falan değiller, saçmalıyorlar. kendilerini galatasaray, fenerbahçe gibi büyük takımlar ile yan yana koyma komikliğini geçtim zaten de bu işin pazarlama ve ticari yönleri de var. ülkede, kırıkhanspor diye bir takım ile bursaspor'un oynadığı maçı izlemek isteyen -varsa eğer- 1 milyon bursaspor taraftarından başka bir insan olabilir mi? galatasaray amatör kümede oynasa onun maçını izlemek isteyen 20 milyon kişi bulunur.

    kaldı ki galatasaray, ikinci ligde namağlup lider takımla maç yaparken, henüz bugün kokmaya başlamış bursaspor'un kırıkhanspor maçını, herhangi bir galatasaray maçına denk görmek komedinin daniskasıdır. bunu galatasaray'la ilgisi de yok. fenerbahçe, beşiktaş ve kısmen trabzonspor'un yanına adını yakıştırabilmesi için bursaspor'un en az 5 şampiyonluk ve minimum 15 seneye ihtiyacı var. ligde çok esip gürleyen, havalara giren sivasspor faciasını unutmadık. bu kadar çabuk havalanmak için ne tür bir gaz kullanıyor bu insanlar anlamıyorum.

    liverpool en son hangi sene şampiyon olmuş premier ligde bu arada, dünyada kaç milyon taraftarı var gibi soruları da gidip bir araştırsın bursaspor taraftarı ve "adamlar haklı beyler!!!11" diyen diğer tüm taraftarlar.

    adamlar haklı falan değil, kimse kırıkhanspor maçını izlemek istemez, olay tv alsın kupa maçlarını, izlesinler işte evlerinde. biz star'da izliyoruz zaten o über bursaspor'un marifetlerini yeterince.

    fazla gaz aşık usandırır, bırakın bu işleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın