resim
Juan Pablo Pino Puello
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.75
Uyruk:Kolombiya
  • 609
    bitirici değil sert şutlar çektiği için eleştirildiğini gördüğüm futbolcu. "kız gibi vuruyor lan bu çocuk" diyeni görmüştüm de, sert şut çekmesinin eleştirildiğini ilk kez gördüm. yerden havadan, soldan sağdan adam ayağına oturtuyor topu. o zaman sorun ne ola ki?

    "kalecilerin sert şutları tutabilme ihtimali < kenara giden topları tutabilme ihtimali." yanlış mıyım?

    "çekilen plase şutların kaleyi tutma ihtimali > sert şutların kaleyi tutma ihtimali" diyen olacaksa entry'nin sonuna kadar sabretmelerini rica ederim. son cümlelerimde belirttim.

    sert şutlarının çoğu 10 metre farkla dışarı gitse, tamam eleştirilir. ama o konuda eleştirileceği nokta kaleyi bulamamasıdır. adam şutlarını sert çekiyor. adamın tarzı o abi.

    wayne rooney sağ çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kaldığında, kalecinin yanından rüzgar gibi geçen şut çektiğinde, top dışarı çıkarsa "ulan wazza, plase vursana" mı demeliler? michael owen değil o, rooney. roberto carlos'un frikik tarzı sert şut çekmekti. her frikiği kaleyi bulmuyordu tabi. ondan barajın üstünden aşırtarak plase frikik kullanmasını mı isteyeceksin? david beckham değil o, roberto carlos. futbola yeni başlayan çocuklar değiller ki, koskoca futbolcuların şut tarzını mı değiştireceğiz? değiştirsek de 10 numara plase mi vuracaklar? topu sağlarına çekip köşeye doğru atmaya çalışacaklar. kaleci yatıp alacak topu. sonra diyeceğiz "lan pinoo pinooo..."

    kısaca; pino'nun sert şutlarının gol olma ihtimali > pino'nun plase şutlarının gol olma ihtimali.
App Store'dan indirin Google Play'den alın