• 3
    1980'den beri futbol ve basketbol maçlarına giden biri olarak, bir kere bursaspor deplasman maçında bedava bilet almıştım. o da deplasman maçıydı ve bilet kalmamıştı. sene 94 dü sanırım tugay penaltı kaçırmış 2-1 yenilmiştik.

    bedava bilet işini kabul etmiyorum. tabii ki belli kişilere bunlar bedava verilmeli. ama onların bedava bilet dağıtımı yapması biraz semtçilik süreci ile döndüğünden, özellikle biletlerin karaborsaya düştüğü zamanlar bu semtçi çocuklar onlara verilen biletlerini satma yoluna gitmekte. 2010 yılında ali sami yen'de oynanan fb maçında artık bu patlama noktasına geldi zaten.

    bu arada tribünleri elinde tutmak isteyen cebi güçlü, iradesi zayıf kişilerinde tribüne egemen olmak için kullandığı kriterdir bedava bilet olayı.

    klübün sezon başından, pankart boyama, stadla ilgilenme v.b. gibi taraftarın bireysel çabalarla yaptığı işi koordine etmesi için bir yönetici tayin etmesi (taraftardan sorumlu yönetici) durumunda, o yöneticinin de incelemeleri doğrultusunda belli kişilere bu biletler bedava pekala verilebilir. ama birilerine toplu bilet verip gencecik çocuklaırn aağğbii ağğbbii diye o kişilerin peşinde gezdirilmesi bana üzücü geliyor
App Store'dan indirin Google Play'den alın