• 14
    elalemin ankara'lı beşiktaşlısının birisi belgarath a küfür eder.belgarath twitterı bırakır. olaylar gelişir. sözlük moderatörlerinden birisi olan belgarath ( ki neden olduğunu çok anlamam zira sözlükte az yazar pek moderasyon aktvitesi yaptığını da görmedim) can arkadaşları tarafından korunur.

    işte o can arkadaş, ki kendisi toka oluyor,(kendisi benim de yakın arkadaşımdır) tepki göstermek için zizonkovac ın dün rijkaard başlığında bahsettiği tartışmayı açmış. açıkçası sıçmış bir de sıvamış. beşiktaşlı denyonun seviyesizliğine inmiş.

    klişelere savaş açarken, türk futbolu sığlığına sığınmak, biz farklıyız abicim demek, saçmalığın daniskasıdır. murat belge nin çok sevdiğim bir lafı var "türk tipi demokrasi diye birşey olamaz, demokrasinin tiplisi tipsizi olmaz".

    şimdi şöyle yaklaşayım konuya. hepimiz galatasaraylıyız ve asıl amacımız türk olmayan takımları yenmek öyle değil mi? yani bizim için avrupa başarısı şampiyonluktan daha önemli. avrupa'da kupa alalım ama şampiyon olmasak da olur diyoruz di mi.

    bu konuda belgarath la konuştuğunuzda ne diyor biliyor musunuz. sikerim avrupa'yı abi ben feneri yenmeye bakarım diyor. haklıdır. kendi bakış açısıdır, zaten o yüzden ona birşey demedim. kendini karikatürize ederken, ne yazikki bir mitoloji yarattı.

    onun dilenci muabbetini ciddiye alan, onu üstad belleyen bir güruh oluştu. adamın tek amacı stres atmak taşak geçmekken, onu dava nın lideri yaptılar.

    olaylar öyle bir noktaya geldi ki zizonkovac ve yancıları, belgarath ve yancılarıyla buluştular bir formasyon oluşturdular.

    toka da onlara liderlik ediyor çünkü arkadaşının annesine küfür edildi.

    belgarath'ın annesine küfredenlerden çıkartacağınız hıncı niye bloglardan bloggerlardan çıkarmaya çalışıyorsunuz. ne alakası var? ben ki blogger falan demem kendime 2 tane blogda yazıyorum.

    kanımca toka, zizonkovac in açtığı çukura düştü. şimdi okuyorsa, kesin göbeğini kaşıyarak gülüyordur.(ironi yaptım anlamamışsındır diye söyliyim dedim)

    rijkaard gidince birisi, öküz öldü kavga bitti gibi birşey söyledi. meğersem mesele rijkaard kavgası değilmiş. şimdi anlıyorum.

    hadi şimdi, inlerinize geri dönün. türkiye gerçekleriyle cenk işler, coşkun birdal masturbasyonu yapın. 2 kelimeyi bir araya getirememiş, hiçbir yere bağlanamamış gezgin futbolcular ve gezgin teknik direktörlerle dolu bir futbol sizi bekliyor.

    ama sonra gelmeyin bana yae türk futbolu niye bu kadar kötü,onlarınki futbolsa bizimki ne diye....
App Store'dan indirin Google Play'den alın