• 10
    gitgide çoğalması ve kalitenin artmasını dilediğim futbol bloglarıdır.

    ne var yani abi isteyen yazar, istemiyorsan okumazsın. herkes içinden geldiği gibi sosyal ağlarda birşeyler paylaşıyor. adam lucarelli yazmışsa okuma , özenti de geç. ama bunu genel de vurma işte. ben ne insanlar tanıyorumki hayatından ilk defa bu sene maça gelmiş ama senden benden daha fazla futbol biliyor. o yüzden maça gelmiş adamla gelmeyen adam bir olmaz deme. neymiş cruyyf demiş , total futbol demiş. yahu özel ilgisi vardır , araştırmıştır belki de o zamanı onlarla yaşamışcasına öğrenmiştir herşeyi. benim aynı blog'da yazdığım çok sevdiğim bir kız arkadaşım var onu senin karşına koyalım bakalım. 70'ler, 80'ler ne istiyorsan. total futbolsa kralını bilir, 74 hollandasıysa a-z'ye bilir. o yüzden kimseyi sebepsiz yere yargılamayın. beğenmiyor musun ? okuma arkadaş. zorla seni o blog'a sokup "okucaksın amk" falan mı diyorlar ?

    ben de 6-7 aydır blog yazıyorum ve inanın öyle ahım şahım falan da değilim. sadece galatasarayımı yazıyorum, ayrıca taraflıyım. maçı analiz ederken "bizim takım" diyorum. arada total futbol, box to box da diyorum ama bunun ne anlama geldiğini de biliyorum. he beğenmeyen varsa da okumuyordur zaten. öyle büyüüük kitlelere hitap edeceğim diye bir derdim hiç bir zaman olmadı.

    ben kendi gördüklerimi, bildiklerimi ve tecrübelerimi* yazarak birşeyler yapmaya çalışıyorum. bu yazdıklarımı 5-10 kişi beğeniyorsa hatta bilmedikleri bir kaç şeyi benimle birlikte öğreniyorsa ne mutlu bana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın