• 16
    yeni nesiller için anlamı: "ibret-i alem"

    --- alıntı ---
    (gbkz: bursa'nın sonu fenerbahçe'ye mi benzeyecek?)
    ligde geçtiğimiz yıl elde ettiği şampiyonlukla devler ligi'ne direk katılan bursaspor'da işler yolunda gitmiyor. grupta oynadığı 4 karşılaşmada '0' çeken yeşil beyazlılar, henüz gol atma becerisini de gösteremedi. bu durum ister istemez 2001-2002 sezonunda mustafa denizli yönetimindeki fenerbahçe'yi hatırlattı.
    'devler ligi'nde 2001-2002 sezonunda, f grubu'nda barcelona, bayer leverkusen ve lyon ile mücadele eden mustafa denizli'nin fenerbahçe'si, grubu sıfır puanla son sırada tamamlamıştı. böylece fenerbahçe, şampiyonlar ligi tarihinde kosice takımından sonra ilk kez grup seviyesinde '0' puan alan takım olmuştu.
    yalnız 3 gol atan, kalesinde ise 12 gol yiyen fenerbahçe, aynı zamanda şimdiye kadar 'devler ligi'nde mücadele eden türk takımları içindeki en kötü performansı da sergiledi.
    ligde yenilgisiz lider bulunan, ancak devler ligi'nde 4 karşılaşmada galibiyete hasret kalan, kalesine 9 gol görmesine karşın hiç gol atamayan ertuğrul sağlam'ın öğrencileri, kalan iki maçta farklı sonuçlara imza atmazsa fenerbahçe ile aynı kaderi paylaşacak.
    gruplardan elenmesi muhtemel olan yeşil beyazlıların en kötü performans sergileyen türk takımı olmamak için de 3 gol atması ya da en azından 1 puan alması gerekecek.
    --- alıntı ---
    http://cl.ekolay.net/...7&haberid=744658

    buradaki yeni nesil, bursaspor'dur. ama amaç, bursaspor'la dalga geçmek kesinlikle değildir, aksine bursaspor'a sonsuz destek vermekteyim. keşke daha iyi sonuçlar alabilselerdi... burada esas paylaşmak istediğim; "avrupa'da sıfır çekmek" denince, akla hemen fenerbahçe'nin gelmesidir.

    yine de bursaspor'un en azından 1 puan alıp,fenerbahçe'yi liderlik(u: "devler ligi'nde mücadele eden türk takımları içindeki en kötü performans" liderliği!) koltuğuna mahkum bırakacağını umuyorum... bunun için de, 2-2'lik skorla biten bir maç yeterli olacaktır!
App Store'dan indirin Google Play'den alın