resim
Ziya Şengül
Mevki:On Numara
Doğum:01.01.1945
Ölüm:26.02.2023 (78)
Uyruk:Türkiye
  • 42
    sevdiğim nadir fenerbahçelilerdendir. son yayınlanan telegol programında türk telekom arena'nın yetişemeyeceğini, gidip inceledikten(!) sonra iddia eden gökmen özdenak'a ayar vererek yine gönlümde taht kurmuştur. ünlü düşünür ama söylemez gökmen abi, yolların yetişemeyeceğini, bir olimpiyat stadı vakası olucağını iddia ederken, ''yol dediğin nedir 1 ayı bulmaz bitmesi. bence zamanında yetişecek ve görkemli bir şekilde açılacak abi'' demiştir ve akabinde kızarmıştır.

    seviyorum bu adamı. mustafa yücedağ'a da fena gider yapmıştı. yücedağ rijkaard'ın sabote edildiğini öne sürmüş ve ziya şengül kendisine '' milli futbolcuydun, galatasaray ve fenerbahçe gibi iki büyük camiada oynadın, ve sen galatasaray futbol kulübü oyuncularını resmen teknik adam satmakla itham ediyorsun'' demiştir.

    telegol programı zaten görmek istemediğimiz adam doludur. bunların arasında ne yazık ki eski bir galatasaray forveti de mevcuttur. ama o kadar adamın arasında en dinlenesi adamın fenerbahçeli olması da tuhaftır. ama gocunmuyorum. konuşabildiği vakit - konuşturmuyorlar zira- çok güzel şeyler söylüyor.

    mesela, ligin 6. haftasında galatasaray'ın şampiyon olma ihtimalinin yüzde 20'lerde olduğunu savunan uçan kulak ve devamlı söz hakkı doğuran serhat ulueren'e '' geçen sene 7'de 7 yaptı fener ve galatasaray. hemen şampiyon yaptınız. sonra ne oldu? şimdi de ligin başında havlu attı diyorsunuz. bırakın abi bu işleri'' demiş ve tezi çürütüldüğünde, hıncal uluç gibi uzun uzun bakan serhat ulueren peyda olmuştur.

    rijkaard defolsun gitsin diye haftalarca yırtınan gökmen özdenak'a da, '' gökmen bir dur abi. biraz durun arkadaşlar. del bosque gitsin, tigana gitsin, löw gitsin, daum gitsin, zico gitsin, aragones gitsin... peki kimdir abi sizin beğendiğiniz adam. bana birini söyleyin ya. yeter durun biraz arkadaşlar.'' diyerek, ''e amuaanoo'' pozisyonuna sokmuştur gökmen abiyi.
    vel hasıl seviyorum kendisini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın