• 11
    eahh artık dedirten bestedir. bestenin kendisi değil ama gelen tepkiler dedirtiyor. ter olmaya geldik mi ne o başlıkta da yazacaktım hadi dedim gerek yok. ama bir durun artık be birader.

    ya arkadaş sanırsın sanki sami yen çiçek bahçesi, bizler futbolu bir huşu içinde seyrediyoruz. küfür oluyor, olacak da. biz türküz küfrederiz değil mevzu, dünyanın her yerinde var bu. sabah akşam fuck, bloody faggot falan diyen ben değiliz şahsen?

    onu geçtim galiba bu arkadaşlar hiç küfür etmiyor. arkadaşları ile konuşurken "haci amuga koyim geçen bi içmişiz" demiyo. ha dicekseniz o konuşma arasında kullanılmış bi kelime. e arkadaşım bu tezahüratı yapanlar, beğenenler o dozerin anasını sikmek istemiyor dimi? açıkçası ben hiç bir zaman yoldan geçen bi vinçe karşı garip hisler beslemedim.

    ali sami yen bey'e küfreden yaratıcı(?) beşiktaş taraftarının örnek gösterilmesi konusuna hiç girmiyorum bile. sonra götünden kan almaya geldik diyince "aaa ne pis, küfür ıyhhh" moduna girilmiyor mu hastasıyım. neyse abicim bu tezahüratı winamp'ta repeat'e bağlayan galatasaraylılar varken ben ne demiyorum ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın