• 34
    hadomer'in harikulade futboluna aşık olmaya devam ettiğim maç. böyle aklıma sıra sıra geldikçe yazıyorum ama adam sergen'den hallice. 43 numaralı ayağı olmasına rağmen 45lik ayakkabı ile çıktı sahaya. attığı paslara aşığım ben onun. her ne kadar ben ona geri dönüş yapmamıs olsam da...
    bunun dışında madem başlığı açılmış bir kaç şey daha ateşleyeyim;

    cracks: defansın bankosu olur.
    sheva34: keşke hep bizle olsa. defans olmamasına rağmen müthiş oynadı defansta.
    hadomer: sergen yalçın.
    harrycool: yol yorgunu. iyi koşar. basar pres yapar. hataya zorlar.
    javed: dokunulmazlık verdim ben ona aylar önce. her zaman ilk golü atar yeleği giydirir rakip takıma.
    areyouplayer: onsuz takım olmaz.
    kalifiye jurnal: spor olsun diye geliyor işte.

    rakip takım:

    belgarath: sol ayağı kadar sağ ayağına da önem vermeye başladı. bu büyük bir tehlike. 28inden sonra sağ ayağıyla da golleri atmaya başlarsa bankasya'ya giriş yapar. 1 sene sonra luca toni ile yan yana oynar. dilencilerin efkarlanmasını sağlar.

    captano: çok profesyonel. isterse ayağımı elime versin var ya gıkım çıkmaz. çıkamaz cünkü o derece profesyonel. onsuz maça çıkmam zaten. muhabbeti yeter abimizin.

    tcoskun: bir şut çekti ki görseniz olduğunuz yerden 2 metre havaya zıplarsınız. rakip takımın defansında görmeye alıstıgım yegane insan. her maç kaval kemiğine darbe almasıyla ün salmıştır.

    armanın pesindeyiz: ben böyle kaleci görmeyeli cok uzun zaman olmus. nazar değmesin diye dua ettim içten içe. rakip olmasına rağmen. bu derece fairplayciyiz.

    toka: durgundu. iki kez takım arkadaslarından top çalıp birini bana, diğerini de benim başka bir takım arkadasıma hediye etti. bu oyun ona yakışmıyor. daha iyisini gördük onun performansında.

    hagi: bu adamda nasıl bir ciğer var da o kadar göze alıyor taç çizgisinin dışından yardırarak atağa destek vermeyi? top takım arkadasında ve önce sağdan koşarak ona yetişiyor. sonra taç çizgisinin kenarından devam ederek boşa kaçıyor. kolay iş değil. hiç durmadı. çok koştu.

    feanor: zaten üsttekii entryde de yazdım onun hakkında. çok güzel kokuyor bu arada. klas king.

    analiz yaparak bloggerlar alemine hızlı bir giriş yapmak istemiyorum bu maç üzerinden. daha çok çalışmam lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın