• 1587
    28 ekim 2010 tarihli fotoğraflar:

    http://www.gsfans.org/...aflari-iceriden.html

    -------------------------------------------------------------------------------------------

    - çatı saçaklarının alt kısımlarına yapılacak olan kaplamalar başlamış durumda. bu kısımda led aydınlatma sistemi olacak. saçakların ışıklandırılması bu sistem sayesinde olacak, daha önce fotoğraflarda görmüş olduğumuz sarı-kırmızı şerit gibi.

    - skorbordlar kulüp tarafından sponsorlara yaptırıldığı için ne zaman geleceği konusunda kesin bir bilgi yok. ama yakın zamanda gelmesi bekleniyor. nasıl taşınacağı ve nasıl montajlanacağı hakkında da bir bilgi yok. bekleyip göreceğiz.

    not: skorbordlarımızın yeri çatı ana makaslarının orta kısmı. şu fotoğraflardan görebiliyoruz:

    http://i942.photobucket.com/...8ekim10/IMG_0704.jpg

    http://i942.photobucket.com/...8ekim10/IMG_0705.jpg

    - parabolik kirişler ve süper kolonlar boyanmayacak, ama traşlanıp temizlenecek. şu anki gibi kirli beton görüntüsü ortadan kalkmış olacak.

    - çevre düzenlemesi kapsamında stadın her tarafının ağaçlandırılacağı söylenmiş durumda.

    - çatıya takılan ek parçalar koltukların ilk sırasının 1 metre önünde. ancak yağmur yağarken rüzgarın yönüne ve büyüklüğüne bağlı olarak ilk sıraların ıslanması mümkün. bu sorun açılır-kapanır çatı monte edildiğinde tamamen ortadan kalkmış olacak.

    - reklam panoları taç ve aut çizgilerinin 1,5 metre gerisinde olacak.

    -------------------------------------------------------------------------------------------

    tribünlerin üst katında köşelere baktığımız zaman koltukların girintili çıkıntılı olduğu görülmekte. bu konu hakkında sarper ünlü'nün gsfans.org adminlerine aktardığı bilgiler şöyle:

    - bu girintili çıkıntılı görüntünün oluşacağı montajdan önce de biliniyormuş.

    - dünyada yapılan pek çok statta bu durumun nasıl olduğu incelenmiş. incelenen statların neredeyse hepsinde durumun böyle olduğu görülmüş, allianz arena'da bile. ama allianz arena'nın koltuk renginden dolayı bu durum fazla göze batmamaktaymış.

    - türk telekom arena'da zeminin gri, koltukların kırmızı olması sebebiyle durumun görsel olarak nasıl iyileştirilebileceği düşünülmüş.

    - yani aslında ortada bir hata olmamasına rağmen bu durum imkanlar doğrultusunda görsel olarak daha iyi bir hale gelecek.
    -------------------------------------------------------------------------------------------

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın