• 214
    mustafa yücedağ'ı konuk edip bu haftayı da bir şekilde savuşturmuşlardır. mustafa denen şahıs, adnan sezgin'in bağlanıp ayar üstüne ayar vermesinden sonra, yalan söylediğini bağırıp çağırıp, özel mevzuları ilkokul seviyesinde anlatarak belli etmiştir. ''sen öğretmenin arkasından nanik yapmadın mı?'' tonunda ve teranesinde söylediği şeyler bence kallavi yalandır. ve serhat ulueren'de bir haftayı daha sansasyonel bitirmiştir.

    ziya şengül, m.yücedağ'a sitem etmiş, ve milli takımda oynamış, galatasaray ve fenerbahçe'de oynamış eski bir futbolcunun bu şekilde g.saray futbolcuları itham etmesinin yanlış olduğunu dile getirerek yine takdirimi kazanmıştır.

    ahmet çakar) ise m.yücedağ konuşurken bol bol not almış, ve yine tahmin ettiğiniz üzere ''biiiirrrrrrrhhh'' diye maddeleri saymaya başlamıştır.

    sonraları eski futbolcu metin yıldız bağlanıp, m. yücedağ'a destek vermiştir. ama işin ilginç yanı fanatik haberlerine itimat edip bunu dile getirmesidir. ''yav bunu o değil, rijkaard söyledi yavv'' diyerek geceye ayrı bir anlam kazandırmıştır.

    erman toroğlu ise ara ara konuşmaya duhul olup, ilginç sorular sormuş, ama finali de en güzel şekilde yansıtmıştır.

    - yahu kafama takılan bişi var mustafa. neskeens'in gözüne noldu yav?
App Store'dan indirin Google Play'den alın