resim
Mustafa Sarp
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Trabzonspor
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 875
    görülen o ki bu takımdan gitse bile hala konuşulacak, beddua edilip dalga geçilecek olan "futbolcumuzdur". bazı arkadaşların üzerinde şimdiden psikolojik etkiler bırakmıştır kendisi.

    ulan hala mı mustafa sarp be insaf! derbi öncesi rijkaard gitmiş, başımızda teknik direktör yok, yönetim karışmış, klüp kaosta, siz hala mustafa sarp'ı mı tartışıyosunuz? allah size akıl fikir versin ne diyim! ha bir de en büyük derdiniz mustafa sarp olsun.

    son olarak şunu da belirteyim, ben ne bir mustafa sarp hayranıyım ne de onu savunuyorum, hatta bence de galatasaray'ın futbolcusu değil ama artık cidden yeter!

    defalarca söyledim, yine söyleyeceğim.. illa birilerine laf söylicekseniz bu adama değil, onun yerine transfer yapmayanlara veya onu ısrarla oynatana laf söyleyin. sonuçta bu adamın kapasitesi ortada.

    defalarca söyledim, yine söyleyeceğim.. yapılan dozunda eleştirilere hiç bir sözüm yok ama kendi futbolcusuna hakaretler etmek, onunla sürekli dalga geçmek, onu oynamadığı veya iyi oynadığı maçlarda bile itin g.tüne sokmak galatasaray ahlakına, galatasaraylılık değerlerine, galatasaray taraftarına yakışan hareketler mi?
    defalarca söyledim, yine söyleyeceğim.. ne olursa olsun o "bizim futbolcumuz".

    defalarca söyledim, yine söyleyeceğim.. sevdiğiniz futbolcular bir b.ka yaramazken, onların her koşulda "zamana ihtiyacı var abi adamın, rijkaard oynatsa süper adam abi, saha çok kötüydü abi adam ne yapsın, yanında doğru dürüst adam yok ki güzel oynasın, off çok yakışıklı yeaa, vücudu süper abi manken gibi adam yeaa duruşu yeter" vbg. komik söylemlerle yanında oluyosunuz ama bu adam nefes alsa suç! bırakın artık şu x, y, z yavşaklığınızı, harbiden midem bulandırdınız artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın