resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 90
    lucas neil ile karşılaştırılması saçmalık olan adam. nedenlerini ortaya koyalım.

    1) bu adam bizim altyapımızdan çıkmıştır. 18 yaşında ayağı kırıldığında bu kulüp ona bakıp sahip çıkmıştır.
    2) altyapımızdan çıkıp da inter'e gidene kadar verdiği performans ölçüsünde para kazanmıştır. o dönem çok iyi oynardı helal olsun
    3) emre den sadece fener'e gittiğ için nefret etmediğimizi hatırlayalım. ankaragücü maçı, jardel olayı ve inter'le anlaşmadım deyip sezon sonu kaçmaları

    bütün bunların dışında 500.000 dolar için beşiktaş'ı seçmesi şu demektir ayda 40.000 dolar daha fazlası için beşiktaşı seçmiştir. 2 senede 1.000.000 usd ekstra demektir bu. eder.

    sonra galatasaray da 2 sene daha oynadı ne kadar para aldı bilmiyorum ama eminim ilerleyen yaşı ve düşen formu nedeniyle beşiktaş'a gitmeden önce aldğı ücretten çok ama çok daha düşük bir miktara anlaşmıştır.

    rakamları tam bilmiyorum birisi bana yollarsa hesabını da yaparız ama büyük ihtimalle 2 sene beşiktaş ta + 2 sene galatasaray da oynama nın getirdiği finansal avantaj 4 sene üstüste galatasaray'da oynasaydı kazanacağı paraya eşit olacaktı.

    ne hepimizin ağzında ekşi bir tat bırakacaktı isminden bahsederken, ne de okan galatasaray formasıyla son 2 senesinde ızdırap çekerdi.

    bu konuda okan'a kızmıyorum büyük ihtimalle menejeri aklına girmiştir böyle saçma bir iş yaptırtmıştır.

    ama yine de galatasaray taraftarının ona haklı olarak gönül koymasını , 500.000 usd ye indirgemeyin
App Store'dan indirin Google Play'den alın