resim
Anıl Dilaver
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 26
    --- alıntı ---

    emenike değil anıl

    galatasaray’ın karabüklü emenike’ye talip olduğu konuşuluyor. cnn türk’te sınırsız futbol yayınına katılan teknik direktör yücel ildiz de teklifi yalanlamadı, sadece emenike’yi yaza kadar kimseye vermek istemediklerini söyledi.
    emmanuel emenike, 1987 nijerya doğumlu forvet. milli formayı herhangi bir yaş grubunda giymedi. 1 yıl kendi ülkesinde, 1 yıl da bank asya 1. lig’de oynadı. süper lig’de henüz 7 kez sahaya çıktı. galatasaray’a transfer olursa büyük bir ihtimalle baros’un alternatifi olacak, yedek kulübesinde “artı 2 kontenjanı” nı kullanacak.
    * * *
    anıl dilaver, 20 kasım 1990 trabzon doğumlu forvet. 3 sezondur galatasaray a2 takımıyla sahaya çıkıyor, 68 maç oynayıp 32 gol atmış. geçenlerde onu fenerbahçe derbisinde izledim, aynı müsabakayı seyreden hasan şaş’la da konuştum, stilini emenike’ye benzetiyor.
    sadece 19 yaşında olan anıl, hafta içinde ilk kez ümit milli takım formasını giydi, fransa’ya karşı ilk 11’de sahaya çıktı. özgür çek, emre çolak, şahin aygüneş gibi süper lig yıldızlarının forma giydiği ümit 11’imizdeki tek a2 temsilcisi de oydu.
    bence anıl, galatasaray’da baros ve batdal’ın sakatlıkları sırasında emenike’den daha fazla konuşulmayı hak ediyor. rijkaard’ın en azından onu türkiye kupası’nda ya da uygun süper lig maçlarında 18’e alma, dakika verme sırası gelmiş gibi.

    --- alıntı ---

    uğur meleke
App Store'dan indirin Google Play'den alın