• 5
    (bkz: oradaydım)

    maçı amcamla birikte seyretmeye gitmiştik.. bilet fiyatları alabildiğince pahalı, hava da bi o kadar güzeldi.. hasan sas ve taffarel ilk defa mabede çıkıyordu, bense ilk defa bir maçı kale arkası tribününden seyredecektim..

    fatih terim filipescu yu sol bek olarak oynatarak maça başlamıştı.. sadık ilhan, hasan sas ın yüzde yüzlük bir penaltısını es geçmişti, ilk yarıda altay dan tam 6 oyuncu sarı kart görmüştü.. maç galatasaray ın kontrolünde başlamasına rağmen tatsız tuzsuz bir haldeydi.. tam o sıra hagi nin mükemmel golü geldi ki vurmuş olduğu şutun gol olduğunu kapalıdakiler bir süre sonra algılayabilmişlerdi.. işte o zaman anlamıştım amcamın neden kale arkası tribününden bilet aldığını.. sonra altay ın penaltı dan golü geldi, devre berabere bitti..

    2. yarıya galatasaray maça fırtına gibi başlamış ve yine maç başladıktan kısa bir süre sonra comandante bu kez yerden gönderdiği şutla ağları bulmuştu.. altay maça adeta o golle havlu atmış, galatasaray ceza sahasına bile gelememişleri kalan dakikalarda.. maç böyle bitecek derken 1.60 lık suat kaya attığı kafa golüyle skoru 3-1 e taşımış, bizleri de ihya etmişti.. maçtan sonra aklımdan kalan tek şey amcamın bilet fiyatlarına küfretmesiydi.. galibiyet bile onun neşesini getiremediğini görünce üzülmüştüm nedense.. şimdi düşünüyorum da haklı lan adam, öküz alırdık o parayla öküz ...
App Store'dan indirin Google Play'den alın