resim
Bülent Uygun
Görev:Teknik Direktör
Takım:Sivasspor
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 463
    yazarların neden şaşırıp tepki koyduklarını anlamadığım teknik taktik söyletmeni.

    bu adama neden bu kadar tavırlıyız? beyefendi diye mi? aslan gibi, adam gibi adam diye mi sevmiyoruz biz bu insanı? elbette ki hayır. şimdi saymak istemiyorum sebeplerini, hepimiz biliyoruz.

    ne yaptı bu adam? bucaspordan çok da etik olmayan bir şekilde ayrıldı? beklenen bu değil mi zaten? hatta beklenti artmalı, yarın öbürgün ağlak bir suratla bucaspor için neler yaptığını, ne kadar anadolu delikanlısı olduğunu da anlatmalı. çünkü bu kadar bu adam.

    ayrıca söylemezsem çatlarım. klüpler kötü gidişte teknik direktörü şutlayıp ertesi günü başka bir teknik direktörle anlaştığında kimse ses çıkarıyor da, bir şahıs daha iyi şartlar için başka bir klüple anlaşınca bu kadar gürültü neden kopuyor o da düşündürücü.

    evet bucaspor takımını kendi kurmuş olabilir. klüp de planlarını onun üstüne kurmuş olabilir. ancak tersinden bakalım olaya. adam kalkmış izmire yerleşmiş, belki çocuğunu izmirde okula yazdırdı, evini barkını taşıdı. * peki klüp hadi sana güle güle derse bu adam ve ailesi açıkta kalmıyor mu?

    bülent uygunu günahım kadar sevmem. ancak yaptığı hareket çok etik olmamakla birlikte futbolun içinde olan sıradan bir transferdir kanımca. bunu başkası yapsa bu kadar tepki almazdı. burada da bülent uygunun biraz düşünmesi lazım neden bu kadar sevilmediğini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın