• 8
    ali ece bu ülkede uğur meleke ve mehmet demirkol ile birlikte takip ettiğim tek isim. kesinlikle konuştuklarına katılıyorum. bazı noktalarda sapmalar olsa da.

    birincisi olayın iç yüzünü bilmiyoruz. video da yedek kalan biri neden mutlu olur oyun oynar diyor ?

    galatasaray futbol takımı yedek oyuncuları. bu kim olursa olsun. maç öncesi ve devre arası çeşitli oyunlar oynar, yenilen ceza alır. kulağı çekilir, kafasına vurulur vs. vs. öncelikle bu söylem kesinlikle yersiz.

    ama bu oyun o gün oynanır mı ? oynanmamalıydı. keşke olmasaydı. fakat işin iç yüzünü bilmiyoruz. gün içinde kesinlike bir baş sağlığı için rijkaard teselli edilmiştir. ve eminim rijkaard bu durumun benim kişisel olayım bunu kafanıza takmayın çıkın yaşamınıza devam edin ve maçı kazanın demiştir.

    tekrar söylüyorum keşke oynamasalardı, ama olan olmuş. şimdi bu adamlara afedersiniz ama "piç" muamelesi yapmak ne kadar doğru olur ?

    bu adamlar bu programı izlediğinde "ulan biz bize güvenen teknik adamın kuyusunu kazmışız, adamı iplememişiz, arkasından eğlenmişiz. ne kötü adamları" diye düşünmeleri iyi mi olacak. onu bilmek lazım.

    ben galatasaray futbolcularının ( ki 3 tanesi alt yapı kültürü almış futbolcular) böyle bir hata yapacaklarını düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın