• 91
    yav arkadaslar,

    extensor bence cok iyi analiz edebilen, cok akici yazi yazabilen, bir de aklina geldigi gibi yazan biri. fevri yaziyor, küfürlü yaziyor, bu da sunu gösteriyor, ici disi bir bu arkadasin. bu da sunu gösterir ki, bu arkadas düsündügünü saklamaz. en azindan karsisinda oldugunda, hakkinda ne düsündügünü biliyorsundur.

    ancak sky'daki programinda da karsisindaki abi de söyle bir sey söylemisti, "sinan ben senin gibi söylemicem, cünkü yasadigim tecrübeler, beni baska türlü konusmayi ögretti." buna yakin bir sey. yani sky'da kendisini tesvik edenler de biliyor, extensor'un sik sik fevri ve ani cikislar yapabilen birisi oldugunu. ve kendisi de henpz cok genc biri. elbette tanimadigi kisilere karsi zamanla daha sakin karsilik vermesini de ögrenecektir. yasi 30'a dayanmis hangi birimiz artik eskisi gibi aniden celallenmedigimizi farketmedik ki?

    extensor olabildigince rasyonel tabana dayandirarak olan biteni analiz eder, yorumlarini da olabildigince sokak agizi, ya da argo bir sekilde ifade eder. bu da onun tarzi. birakin öyle yazsin. küfürbazmis, birakin o da küfürbaz olsun kardesim. igneli igneli "sky'da küfür haberi var mi?" diye böyle birine dalasirsan, aha iste (ulu orta!) sikayet ettigin gibi bir cevabi (özelden!) alirsin. ektigini bicersin. ki, extensor su anda cizgisine sadik kaldigi icin, yazdiklari salt küfür olmadigi icin, kendi mekaninda ayrica yerine göre de küfür ettigi icin su an sky'da. ektigini bicmis. bize de, kismen de olsa ayni mekanlarda ayni takim icin yazdigimiz icin kendisini tebrik etmek düser. bakalim, ileride kendisi nasil bir "kariyer" (ki kariyer biraz abartili bir kelime olur kendisi icin, ben sky olayini daha cok bir deneme, proje olarak görüyorum) cizecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın