• 6
    selçuk dereli'nin maça verilmesiyle ; muntazam bir propaganda çalışmasına başlayan fb klübü için maçın skoru her anlamda lehlerine olacaktır.
    fb klübünün olası bir puan kaybı halinde maçın içinde nasıl pozisyonlar olmuş olursa olsun; hatalı hatta tartışmalı olması bile fark etmeden; "bildik senaryo tekrar uygulamaya kondu" denecektir. potansiyel olarak paranoya eğilimi taşıyan taraftar kitleleri de bu muazzam dezenformasyon atağına sazanlama olarak en yüksek tepkiyi verecektir. böylelikle de kaldıracakları toz bulutunun altına girerek yönetsel kazmalıklarını kamufle imkanı yakalayacaklardır.

    türkiyenin en komik sitesinde başlatılan kampanyada ise, destur-ağır ol- yavaş gel denmeden; direkt olarak "bu ligin de sonunda bir denizli senaryosu mu planlanıyor?" şeklinde uçulmuş, daha 18 hafta öncesinden ağlaşma idmanları başlamıştır. "siz son haftaya bizimle puan puana girin; söz, biz son maça çıkmaz, hükmen 0-3 mağlubiyeti kabul eder, şampiyonluğu size bırakırız güzellerim, ağlaşmayın şimdiden" diyesi gelmektedir insanın fena halde.

    pek tabii ki bu aşırı gazlı operasyonun içinde fb klübünün bizi aşina ettiği maç öncesi hakemleri etki altına alma ve hakemin sapıtmasını sağlama hinliği yatmaktadır. ne de olsa fortis türkiye kupasındaki tokatspor maçı onlar için hayati bir maçtır. ben daha görmedim fb klübünün bu kupayı aldığını çünkü. (eyvah yaşım ortaya çıktı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın