• 20
    10-15 yıl önce borussia dortmund, juventus, ajax, liverpool, parma, galatasaray, feyenoord, ferencvaros, steaua bükreş gibi avrupada ve kendi liglerinde hakikaten bir ayrıcalık sahibi olan takımları öldüren oluşumdur. sebebini tam bilemem belki ekonomik belki de bu kulüplerin yeni düzene ayak uyduramamasıdır ancak bakıldığı zaman bu saydığım takımların tümü inanılmaz bir düşüş içerisindedir.

    italya futbolunun gelmiş geçmiş en iyi kulübü olan juventus son 6 yılda ligde şampiyon olamazken avrupada hiç bir başarı elde edememiştir. galatasaray avrupa da 2 kupa kazandıktan sonra adı sanı duyulmaz bir takım olmuştur, steaua bükreş artık cfr cluj ve unirea urcizeni gibi takımlara kaptırmıştır liderliğini. borussia dortmund bir ara küme düşme potasına bile girmiştir üstelik bu takım şampiyonlar ligini kazandı.

    şimdi moda değişti elbette. bazı efsane takımlar maalesef eskisi kadar başarılı değiller. ya modern futbol kötü bir şey ya da bu takımların ayak uyduracak kadar kaliteli olmaması buna sebep oluyor tartışılır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın