• 11
    son yazısında iyice coşmuştur,

    http://img194.imagevenue.com/...6134_1_122_259lo.jpg

    http://img194.imagevenue.com/...6137_2_122_468lo.jpg

    1.5 senede kimseye merhaba veya günaydın dememiş. arda, kewell ve ayhan o yüzden attıkları gollerden sonra kendisine koşarak sarıldı zaten değil mi? neyse, en azından biz buradan annesine bir günaydın diyelim. "günaydın bayan söyler."

    sorunları neeskens çözüyormuş, futbolcular ile arasında uçurum varmış, bla bla bla... bir kere de yaratıcı bir şey yaz be kardeşim. 50+ yaşında artık oturma organındaki kıllar kadayıf olmuş biri olduğun ne kadar belli. hala yetmişlerde falan sanıyorsun kendini. ne sorunu arkadaş çocuk yuvası mı burası?

    üçünücü maddede "bizleri" demiş, bizim takıma transfer oldu galiba. bir de ronaldo'yu ne ara yönetmiş söylesin, kendisine yüz bin lira nakit vereceğim.

    4-3-3'te fazla santrfor golcüye ihtiyaç yokmuş. aç bari fm oyna arada. yorum yok.

    geçen yıl antalya kampında yapılan barbekü partisinde mangalın içine saklandığı için futbolcular ile rijkaard arasında geçen diyaloğa şahit olmuş. bu arada oturma organı alev almış. o yüzden artık daha seyrek yazıyor. hatta sadece biz mağlup olunca ortaya çıkıyor.

    elano ile rijkaard birbirlerine forma fırlatmışlar. rijkaard da kendi formasını çıkarıp elano'ya fırlatmış. şimdi sert bir cisim fırlatılmış olsa birinin bir yeri yaralanır, fotoğraflarda belli olur. o yüzden kişilere tercihen çorap, forma, yumoş ayıcığı gibi nesneler fırlattırılır.

    servet ile "karbaty" maçında tartışmış. rijkaard genel olarak böyle küfreden, agresif, futbolcuları ezen biri ya, neler neler demiş servet'e be vay anasını, pis rijkaard, boyun devrilsin. bak ilhan efendi seni sanal ortamda tehdit ediyorum, hatta bunu ilk defa yapıyorum, akıllı ol, dünya alem biliyor ki frank rijkaard kalburüstü teknik adamlar arasında en efendi, en düzgün ve belki de egosu düşük olanlardan biridir. tekniği taktiği yanlıştır ama karakterine dair iftira atamazsın. duydun mu? a-ta-maz-sın. ne içiyorsan bir süre ara ver.

    futbolculara ızdırap çektirmesi ayrı bir olaymış. sen de ayrı bir olaysın sevgili ilhan.

    akıllı ol ilhan...

    hatta önce adam ol sevgi pıtırcığı ilhan...

    seni sevmiyoruz arım balım peteğim ilhan...
App Store'dan indirin Google Play'den alın