• 38
    öğrenci kombinesi olayını çok ciddiye almışlar, kapısı farklı olacak filan diyorlar. hali ile 600 lirayı yakmayı göze almayıp, 1200 lira bayıldık. (ki aslında bence yine öğrenci alanlar sorun yaşamadan girecek çıkacak, biz tam para verdiğimizle kalacağız, hani sadece öğrenciler alsa o kombineleri için yanmazdı da). apaçi kardeşim sayesinde pegasus tribününün en ön sırasında olacakmışız, artık tel örgülerle, polislerle filan kavga ederiz, 1.5 sene de ben kriz geçiririm. siz siz olun kombinenizi almaya kendiniz gidin, yeriniz için mücadele verin.

    ikinci bir nokta ise kredi kartımdan çekilen 3 adet kombine parası ile birlikte, bu kombine satışı limitimi tüketmiştir, gsbonus kullanımıma ara verdirmiştir. aslında kombineler için extra bir limit olayına girmeli idi garanti bankası, sözde ayrıcalıklı kartımız var, yerim ben o ayrıcalığı.

    başka bir not daha: limiti ve gsbonusu olmayanlar, denizbank'ın kombine satışlarının olduğu yere kurmuş oldukları standdan, alacakları kombinenin bedeli kadar limite sahip kart çıkartabiliyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın