resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 485
    normalde bir galatasaraylının en nefret etmesi gereken adamdır volkan. gereksiz kabadayılanma, samiyen'de lincoln ile olan hadisesi falan filan. ancak benim sevmediklerimi sınıflandırma gibi garip bir olayım var.

    volkan çabuk gaza gelen, sahada ağır abi pozları kesen bir adamdır. euro 2008'de isviçre maçından sonra selçuk manav denen efsane kişilik ile olan bir röportajını hatırlıyorum. selçuk reyiz isviçre'nin bulvar gazetelerinden birinin türkler'i kebap yapacağız diye saçma manşetli bir gazetesini elinde tutuyordu. hani bizim dingiltere, monacoduk gibi. gazeteyi volkan'a gösterince, volkan acayip gaza gelmişti. "gördük gördük biz kebap yaptık işte" gibilerinden coşmaya başlamıştı. volkan bu tip toplara çok girer. maçtan önce ve sonraki röportajları komiktir. milli bayramları karıştırır, röportaj içinde kendi kendini yalanlar. böyle enteresan işler yapar. lincoln'ü alisamiyen'de muhtemelen hiçbir riski düşünmeden (aklına gelmediğinden) kovalar vs vs.

    eminim bir sonraki galatasaray maçında yine bizi öfkeden çıldırtacak. bir kavgada yine dayılanacak, bizimkilerin üstüne yürüyecek. ancak o bunları alenen yaparken, bilica denen adam gözlerden ırak bir pislik peşinde olacak. küçük hesaplar peşinde olacak. işte dostlar benim için en büyük çirkefler bilica gibi, ne bileyim gol kralı filmindeki duvar ahmet gibi adamlardır. volkan demirel gibi adamlar cahil cesaretine sahip adamlardır, bilica gibileri ise şark kurnazıdır. bir galatasaraylı olarak volkan'ı sevmem mümkün değil ancak gözümde bi bilica değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın