• 2
    gergin bir bekleyis..
    uzun gelen bir ayriliktan sonra avrupa gercek anlamda bir donus, ait oldugu yere sariyla, kirmizinin..
    yasadiklarimiza biraz disaridan bakmaya calistigimizda gecen yarim sezon adina, gorkemli bir basarim tablosu ortaya cikmakta..
    oldukca basarisiz ve hayal kirikligiyla dolu bir acilis turkiye kupasi vesilesiyle, ardindan guzel bir sezon baslangici ve nerede nefessiz kalacak bu takim diye dusunenlere, her hafta verilen yeni bir cevap..
    beraber yasanilan zaferler ve tabi huzunler, bu huzunlerin ozellikle genc arkadaslarimizda olusturdugu olumsuz tablo, her macin ardindan gormeye alistigimiz gelgitler, galatasaray sevgilerinden suphe etmedigim icin sadece uzulerek okudugum..
    hele yasanan son karsiyaka maci, yasadigim sinir harbi, ardindan bir dakikalik ruya ve gercege donus, yani bir macta yasanmasi gereken hersey, basketbolu ve galatasarayi sevmemizin nedeni..
    sonrasinda yasananlar ise uzuntu verici, serinkanliligini korumayi gectim, hakarete varan yazilar ve kabul edilemeyecek bir tahammulsuzluk..
    halbuki koc tarafindan yapilan basit bir tercih, daha once aydin orsun ne kadar kotu oynarsa oynasin son topu naumoskiye vermesi gibi, sonuna kadar destekledigim bir sekilde..
    akabinde foruma girip o yazilari gormek istemedigim icin ayri gecen 2 gun..
    simdi onemli bir gecenin arifesindeyiz, ortaya boyle bir tablo cikartan oyunculari, teknik ekibi savunmaya bile calismam, sadece tesekkur ederim, uzun bir zaman sonra, bir ay onceden beni bir macin havasina soktuklari icin, sri lankali arkadasimi ekerken, galatasarayin maci olacak o aksam dedigimde, siz basketbolda da mi varsiniz sorusunu duymama vesile olduklari icin..
    yarin yeneriz, yeniliriz, ilerleriz ya da geri doneriz, ama bu heyecan oyle gusel ki..
    hele uzak diyarlarda..

    2007 yılında yazılmış, galatasaray spor klubü basketbol şubesinin, yürekte yarattığı derin heyecanın tezahürü olarak. zira hedefini kuruluş yıllarında dahi, vatan sınırlarının dışı olarak kurmuş bir organizasyonun, varoluş sebebine doğru yürüyüşüdür asıl o heyecanı veren.
    hatırlanır o yılın sonunda varılan noktanın damakta bıraktığı tad, ve şimdi futbol şubesinin devredışı kaldığı bu dönemde, lütuf gibi bir şans çalmakta kapıyı, bu sene galatasarayımızın varlığını, unvanını avrupada hissettirebilmesi için..
    yer ayhan şahenk spor salonu, tarih zaten mevcut, ve o gün, o takım, sen yoksan gerçekten bir eksik..
App Store'dan indirin Google Play'den alın