• 192
    çok önceden yazmıştım ama daha önce yazıldı diye silinmiş. ama 2 kere silinmiş bu yüzden bu entry yok. sözlükte bulunması açısından sonradan da olsa yazmış olayım.

    bu sitede yayınlanan yazıları kim yazıyor, hangi kafayla yazıyor, yazmadan önce ne içiyor bilmiyorum.

    --- alıntı ---
    sen hiç elıte stadyum gördün mü?

    ancak tv programı partnerinden icazet alarak türkiye'nin en büyük gazetesinin spor sayfalarının yöneticiliğini yapabilen mehmet arslan, bjk derbisi öncesi yine son derece çirkin, gerçek dışı, provakatif ve ucuz bir habere imza atmıştır.

    söz konusu gazetede bugün tam sayfa olarak yer alan haberde bjk taraftarının kendileri için ayrılan biletleri dakikalar içerisinde tükettiğinden bahsedilirken taraftarlarımızın ise maç biletlerine ilgi göstermediği öne sürülmektedir. ayrıca stadyumumuzda rakip takım taraftarlarının son derece meşakatli yollardan dar koridorlardan geçmek zorunda bırakıldıkları, maç öncesi ve maç sonunda toplu halde saatlerce bekletildikleri şeklinde bir dolu iddia öne sürülmektedir.

    bjk taraftarına tff kuralları gereği ayrılan bilet sayısı 2463'tür. yani gazetede fotoğraflarla izdiham oldu denilen bilet adedi toplam 2463 tanedir.

    kulübümüz taraftarları ise şu ana dek 43 binin üzerinde bilet satın almışlar ve satışlar her dakika artarak devam etmektedir. bu sayı bugün itibariyle bile inönü stadyumu'nun en dolu halinden daha fazla bir taraftarın maçı takip edeceğinin göstergesidir. inancımız kalan az sayıdaki biletin de tamamen tükeneceği taraftarımızın maç günü stadyumumuzu tamamen dolduracağı şeklindedir

    öte yandan sayın mehmet arslan şunu net olarak bilmelidir ki; fenerbahçe şükrü saracoğlu stadyumu uefa'dan elite stadyum unvanı almış avrupa'nın sayılı stadyumlarından biridir. ülkemizde de bu unvana sahip ilk ve tek stadyumdur. bu stadyumda 2009 uefa kupası finali oynanmıştır. dolayısıyla rakip takım taraftarlarının hürriyet gazetesi sayfalarında iddia edildiği gibi havasız kalması, daracık ve labirent şeklinde koridorlardan içeri alınması mümkün değildir. tüm bunların hepsi birer yalan ve fenerbahçe spor kulübü'ne hakaret ve saldırıdır.

    rakip takım taraftarlarının maç öncesi ve sonrasında bekletilmeleri stadyuma geliş gidiş yolları, stadyuma alınış ve stadtan çıkış saatleri valilikte düzenlenen emniyet toplantısında karara bağlanır. söz konusu kararlar il emniyet ve idari yöneticileri tarafından güvenlik gerekçesi ile alınır ve uygulanır. bu kuralların bir gazetenin spor müdürü koltuğunda oturan ya da muhabiri olarak çalışan kişiler tarafından bilinmemesi imkansızdır. bu durumda güvenlik kurallarını dahi kulübümüzü suçlamak adına bir malzeme olarak kullanmaya çalışmak tam anlamıyla bir art niyet göstergesidir.

    söz konusu gazeteyi spor sayfalarında açık açık fenerbahçe düşmanlığı yaptığı, tarafsız olmaktan uzak haberlere imza attığı, gazeteciliğin tüm etik ve ahlaki kurallarından yoksun bir spor servisine sahip olduğu gerekçesiyle kınıyoruz.

    taraftarlarımız bir kez daha pazar günü oynanacak derbide stadyumumuzu doldurarak birlik ve beraberlik içinde tüm bu art niyetli girişimlere en güzel cevabı verecektir.
    --- alıntı ---
    ulan başlığa bak. bizim site böyle başlık atsa biz dahi dalga geçeriz. fatmagül'ün suçu ne den etkilendiler sanırım gaza gelip bu tarzda başlık attılar. yok yani başka bir açıklama olamaz. ha bi' de bu var bunu da benzer zamand yollamışlar.
    geçen sezonun son haftalarından bu yana türk spor basınınn özellikle bir kesimin sırf fenerbahçe'nin başarısını engellemek ve kaos ortamı yaratmak arzusu ile kulübümüz aleyhine adeta bir karalama kampanyası yürüttüğünü büyük bir dehşet ve üzüntü ile takip ediyoruz.

    --- alıntı ---
    hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl takımımızın şampiyonluğu kovaladığı son haftalarda rakip takım kalecilerinin şike yaptığını ima edenlerden tutun da akla hayale gelmeyecek sayısız iddia ortaya atılmıştı. ligin kirli olduğu iddiasını gündeme getirmeye çalışanlar takımımız şampiyon olsa idi bu iddialarının nasıl da gerçek olduğunu çıkıp savunacaklardı. ancak takımımızın şampiyonluğu son maçta kaybetmesi ile bir anda amacına ulaşan bu kesim sustu, birdenbire tüm iddialarından vazgeçti.

    geçen yılın son haftalarında sahnelenen ve takımımızın şampiyonluğunu engellemeye çalışan bu anlayışın bu yıl yeni bir senaryo ile daha sezon başında faaliyete geçtiğini izliyoruz. aynı kesim ellerindeki gazete sayfalarını kullanarak son günlerde, takımımız içerisinde husursuzluk varmış, teknik heyetimiz görevi bırakacakmış, başkan ve yönetim teknik heyetten şikayetçiymiş gibi onlarca uydurma, kasıtlı ve provakatif haberlere imza atmaktadırlar.

    tarafımızca bu kulübümüz ile taraftarımız arasındaki güçlü bağları koparma çabasıdır. açıkçası bir nevi böl ve yönet taktiği uygulanmaya çalışılmaktadır.

    bjk ile oynayacağımız derbi öncesinde bu saldırılar en üst noktasına ulaşmıştır. yaptıkları bu olumsuz haberler ile adeta taraftarımızı aldatabileceğini, kulübüne karşı örgütleyeceğini düşünen fenerbahçe düşmanlarına en güzel dersi vermenin zamanı gelmiştir. kulübümüz elde ettiği tüm başarılarını büyük taraftarının desteği ile kazanmaktadır. bugüne dek bu böyle olmuş bundan sonra da böyle olacaktır.

    gün birlik olma "hep destek tam destek" sloganının nasıl bir gerçek olduğunu dosta düşmana gösterme günüdür. bjk derbisi bu anlamda yeni bir milat olacaktır. büyük fenerbahçe camiası takımına, kulübüne nasıl sahip çıktığını herkese gösterecektir. taraftarımızın deyimiyle "futbol mabedimiz" fenerbahçe şükrü saracoğlu stadyumu'muzu dolduracak 12. adam, 90 dakika boyunca takımına vereceği destekle takımını galibiyete taşıyacaktır. türkiye'nin en modern stadyumunda türkiye'nin en modern ve büyük taraftarı fair play ruhu ile yapacağı tezahüratları ile pazar günü türk futbolu için bir kez daha örnek olacaktır.

    12. adam pazar günü üzerine düşeni yapacak iyi günde kötü günde, başarıda başarısızlıkta her durumda her şartta kulübüne sahip çıktığını gösterecektir. hiçbirşey camiamızın birlik ve beraberliğinden ve onun yarattığı güçten daha önemli değildir.

    --- alıntı ---
    utanmasalar cihad ilan eder gibi çağıracaklar. taraftar sitesi mübarek. bize öyle böyle diyolla, çok üzülüyor aziz başkan diye yazacaklar yakında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın