resim
Ümit Karan
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 127
    eleştirilerin odak noktasında şöyle bir düşünce olduğunu sanıyorum;
    karşında ikinci lig takımı var, bir çok atak geliştiriliyor, tam da senin kalemin pozisyonlar üretiliyor ama sen yine gol atamıyorsun.
    yanlış değil belki ama bence biraz ağır.
    ümit karan klasında bir golcü bile olsa her topçunun oynamaya ihtiyacı vardır. ilk maçında gol atan adam, girer girmez gol atan adam, sakatlık dönüşü hemen gol bulan adam biraz da şanslıdır. ümit'in bu forma için bu arma için neler hissettiğini bilmeyen yok. sonradan sonraya kalkıp sorgulanacak bir şey hiç değil. hakkında söylenecek lafları bildiği için sinirlenmiştir. ama bu da galatasaray'a faydalı olamadığına dair üzüntüsü ve stresi yüzünden bana göre.

    olur abi yavaş yavaş diyebilsek her birimiz, sen nerelerden döndün geldin yine bu takımı sırtına alıp taşıdın diyebilsek her birimiz, ümit karan da (yarın bir başkası da) böyle söyleneceğinden emin olsa, inanın herşey daha kolay olacak.

    gençlerbirliğinden her sezon bize gelmesini beklediğim, bu sene de gelmedi diye üzüldüğüm ümit karan'ın her daim destekçisiyim. şu ana kadar yaptıkları içinde bir kasıt, bir ihmal olduğuna asla inanmıyorum. yine üzerini düşeni yapacaktır, kimse endişe etmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın