• 148
    şimdi çeşitli sözlüklerde yazılmış yorumları okuyorum, sanki gazetelerde yazılanların aynıları buraya kopyalanmış gibi duruyor. ülkemiz medyasının sığlığı zaten olan biteni söyleyip, bunun alt yapısından ise bahsetmemesinden kaynaklanıyor. ulan biz de gördük takımdaki durumu, bunu neden ısıtıp ısıtıp yazıyorsun ki? bir derin analiz yap da anlayalım. maalesef 10 yıl öncesinde derinliğe sahip olduğunu düşündüğüm internet alemi de futbol medyamız gibi sığ tekniklere başvuruyor. aslında düşünmek o kadar da zor bir eylem değil tavsiye ederim ara sıra, iyi gelir. maçın içerisinde rol alan bazı oyuncuları ve durumlarını özetliyorum ve galatasaray'ın neden tutuk olduğunu özetliyorum. katılmayan olabilir. ama bence temel sorun aşağıdaki listeden incelenebilir.

    kaleci ufuk: medya tarafından sürekli şekilde güvenilmediği ve devre arası kariyerine yedek kaleci olarak devam edebileceği söylenen yetenekli ve genç bir kaleci.
    ali turan: o kanatın oyuncusu değil + en baz top alışverişinde bile sıkıntı yaşıyor. keşke uğur satılmasaydı.
    sabri: sakatım dedi milli takımda harika oynadı. bir de üstüne teknik direktörüne ayar verdi. şımarıklığının cezasını yedek kalarak ödedi.
    servet: bu akşam özveriyle oynadı. pozitif bir insan olduğunu düşünüyorum sabri'nin aksine. yedek kalma ihtimaline karşı hırslı ve elinden geldiğince paslı oynamaya çalıştı.
    neill: sorun yok. tek kusuru refleks olarak çok fazla topa ayak koyuyor, bu da sekerek yön değiştiren top olarak tehlike yaratabiliyor.
    ayhan: özverili ve sürekli koşturan ama maalesef artık gelişmesini tamamlamış ve geldiği seviyede bu sistemi kaldırabilecek görüntü vermiyor. top kesmesi ok ama son paslar, oyun kurmak ve satranç tahtasının en ortasında güven vermek gibi etkenler açısından bakıldığında sınıfta kalıyor.
    sarp: pozitif gibi görünen dağınık oyuncu. yine de kaotik oyun sistemi karşı takımları zorlayabiliyor. sürpriz faktörü takımın.
    arda: takım kaptanı ve beyin. sakat. yokluğu felç edici.

    gelelim yabancılara:
    kewell: sakatlıktan yeni çıktı. form tutması için bir kaç haftaya ihtiyaç var.
    pino: sakatlıktan yeni çıktı. form tutması için bir kaç haftaya ihtiyaç var.
    baros: ok'dir nazar değmesin.
    elano: sakatlıktan yeni çıktı. form tutması için bir kaç haftaya ihtiyaç var.
    cana: sakatlıktan yeni çıkmadı ama form tutması için bir kaç haftaya ihtiyaç var.
    insua: takıma daha 10 gün önce geldi. form tutması için bir kaç haftaya ihtiyaç var.
    misimo: takıma daha 10 gün önce geldi. form tutması için bir kaç haftaya ihtiyaç var.

    uzun sözün kısası. formsuz yabancılar ve üstün yetenekli yerli oyuncusu olmadan antep'i devirmeyi başarıyorsa bu takım yermekten çok tebriğe yakışıyor. diğer takımlar kötü oyun ve galibiyet aldıklarında şakşaklanırken galatasaray'ın yuhlanmasının amacını biliyoruz. hala inanmayan, geçen sezonun ikinci yarısı, daum'lu fenerbahce'nin 9 maç üstüste tek farklı veya iki farklı galibiyetlerinde nasıl alkışlandığını hatırlasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın