• 131
    bağlayan hatlardaki oyuncu kalitesi eksikliği ortaya çıkmıştır. maalesef kewell yabancı kontenjanından klübeye gitmek zorunda (veya sağda değerlendirilmeye çalışılabilir), cana mutlaka oynamalı.
    galatasaray'da defans ve hücum var, ikisinin arasını bağlayan bir şey yok.

    mesela; ayhan topu alır, kewell soldan pas ister ve hemen ileri koşar, ancak ayhan topu kewell'in önüne değil, taa ilk pası istersen durduğu yere atar, kewell deparı keser, geri dönüp topu alır.

    hücumda pino ve misimovic'in dar alanda güzel paslaştığı bir bölüm vardı sona doğru. sol kanatta. ikisi de tık tık oynadı. sonra top bir şekilde ayhan'a ulaştı. ayhan bir durdu. kafasını çevirdi, ceza alanını inceledi, arkaya baktı, döndü öne baktı, o arada yanındaki adam geldi aldı gitti.

    son dakikalarda tüm takım ilerdeyken, geri pas saplantısı yüzünden topu rakip forvetin ayağına atıp kontra atak başlatması var bir de. yan bile oynasan olurdu neden illa geri pas?

    neyse ayhan en azından oyundaydı, hatalar falan yaptı.
    mustafa hiç oynamadı.
    sanki barış daha mı iyi ne?

    ekleme: devrede de dedim, servet oynasın her zaman, ama uzun pas atması yasaklansın, attığı uzun pas başına para cezası kesilsin. ayağına gelen her topu rakip kaleciye abanıyor. o değil bir gün denk gelip kaleye girecek, bilerek yapmış gibi olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın