• 1303
    --- alıntı ---

    türk telekom arena sezonluk kombineleri satışa çıkıyor!

    ocak 2011'de kapılarını açacak türk telekom arena’nın sezonluk kombine satışları 20 eylül 2010'da başlıyor!

    kombine satışlarında öncelik dönemleri şu şekilde olacak:

    • asy numaralı ve kapalı tribün koltuk sahiplerinin öncelik dönemi: 20 eylül’den itibaren
    • gs bonus kart sahiplerinin öncelik dönemi: 4 ekim’den itibaren
    • genel satış: 1 kasım 2010’dan itibaren

    kombine satışları ilk olarak 1.5 sezonu kapsayacak. daha sonraki dönemlerde yıllık olarak devam edecek. dönem sonunda tüm koltuk sahiplerinin koltuklarını yenileme hakkı bulunacak.

    gs bonus kart avantajları:
    • kombine alımında öncelik dönemi
    • sezonluk kombinelerde %10 indirim ve 12 taksit fırsatı
    • türk telekom arena’da gs bonus’a özel indirimler ve fırsatlar

    gs bonus çıkartmak için en yakın denizbank ya da garanti bankası şubesine başvurabilirsiniz. ayrıca denizbank'tan almak için gsbonus yazıp 3280'e, garanti bankası'ndan almak için gsbonus yazıp 3340'a sms göndererek başvuruda bulunabilirsiniz.

    satış noktaları:

    ali sami yen stadı satış ofisi: 20 eylül 2010’dan itibaren ali sami yen stadı’nın büyükdere caddesi tarafındaki yeni localar’ında hizmete girecektir.
    satış ofisimiz pazar günleri, maç günleri ve resmi tatillerde kapalı olacaktır.

    kurumsal / grup satış: kurumsal satışlar ve grup satışları için (5 kişi üzeri gruplar) gskombine@galatasaray.org adresine e-posta göndererek ya da online talep formumuzu doldurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    ----> klüpte kombine satışında görevli kişiden alınmış bilgiler ;

    --- sitelerden dolaşan ve kombine fiyatlarını gösteren fiyat listesi doğrudur..(denizbank'ın listesi)

    --- başkasının kredi kartı ile kombine alınabilecek.

    --- klübün belirleyeceği bir kale arkasında(5,kat) öğrencilere indirim yapılacak. eğer sadece öğrenciyseniz ve gs bonus’unuz yoksa sadece 50% indirim alacaksınız ve 1,5 sezonluk kombine 525 tl olacak. eğer, ek olarak gs bonus’unuz da varsa 525 tl üzerinden 10% indirim daha olacak ve 1,5 sezonluk öğrenci kombinesi 472,5 tl olacaktır.

    --- tabiki bu kadar uygun fiyatlı kombinelerin suistimale uğraması oldukça muhtemeldir. bu yüzden stada girişte turnikelere özel uyarı sistemleri yerleştirilecek ve öğrenci bileti ile giriş yapan birisinden öğrenci olduğunu kanıtlaması istenecektir. eğer, yetişkin giriş yaparsa kombineyle, bu eylem kombinenin iptaline kadar gidebilir.

    --- mesela kredi kartınızın limit 1.200 tl ise ve 12 taksitli toplam 1.000 tl'lik kombine alırsan kullanılabilir limitin 200 kalıyor. tabiki her taksit ödemesinden sonra kredi kartı limiti de taksit miktarı kadar açılıyor.yani eger kredi kartınızı kombine dışında kullanmak istiyorsanız alacağınız kombine fiyatına göre kredi kartınızın limitini arttırmakta fayda var.

    --- herhangi bir kişi başka birinin kombinesi ile maçlara girebilecek. :-x :-x :-x

    --- daha önce klüp tarafından her maç için ayrı çıkarılan sponsor ve davetli kombineleri artık günlük bilet halinde çıkarılmayacak.kart halinde bir verilecek artık bu kombineler.bir nevi karaborsanın azda olsa önüne geçilmiş olacak.

    --- paket kombineleri(2 aylık vs.) hakkında şuan somut birşeyler yok.ocaktan öncede olmaz gibi..ayrıca yine aynı şekilde günlük biletler hakkındada gelişme yok.

    --- grup olarak kombine almak isteyenlerin bütün bireylerinde gs + bonus kartı olması gerekiyor.

    --- alıntı ---
    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın