• 45
    yine gitmiş, gördüğüm kadarı ile.

    neden bilmiyorum, gece gece aklıma düştü bu yazar arkadaşımız. aslında epey zamandır hiç ama hiç aramız yok, çok kırgınlık girdi araya, hem de çok. biraz önce oturdum düşündüm de, kendisinden yanılmıyorsam 7-8 yaş büyüğüm. hani kardeşim olsa, ben okula giderken yeni doğacak kadar yaş farkımız var.

    evet çok heyecanlı, evet çok çocuk bana göre. aklına geleni yazar, bilgisayarı dünyası yapar, öfkesini alamaz, yazar da yazar. keşke derdim, kaldırsa kafasını monitörden, bu kadar ciddiye almasa, gaza gelmese.

    neyse ne diyordum? has galatasaraylıdır, orasını bilirim bak. futboldan feci derecede anlar, aşmış arkadaşlardan, eline su dökemem. ama üzmüştür işte kendisini seven ablasını, umarım bunu biliyordur. kendisinden bahsederken "bir zamanlar severdim" derim hep, birçok kişiye demişimdir bunu. ama eski birkaç yazısını okudum da, aslında şimdi de gıcık olduğumu söylemem, ne yalan diyeyim, bunu fark ettim, yazayım dedim. diyorum ya, heyecanlı çocuk işte, alıngan, sinirli.

    evet yine gitmiş. biliyorum ki yine gelecek, başka bir nickle de olsa. eski nickle de, yeni nickle de aslında burayı kuranlardan, zamanında emek verenlerden. şu heyecanını, asabiyetini bir nebze törpüle de, bilgi dolu yazılarını okuyalım artık be çocuk.

    hem bak süper bir kupon yaptım ben, iyi geçinirsen belki tüyo veririm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın