• 235
    --- alıntı ---
    yeni sezon öncesi takımla birlikte antrenmanlara başladığını söyleyen ışıl alben, “şu anda bir adaptasyon süreci var. bir buçuk senedir maç oynamadım. belki başlarda biraz bunun sıkıntısı yaşanabilir. ama önümüzdeki bir buçuk aylık süre içerisinde, eğer bir terslik çıkmazsa, bunu da kapatabileceğimi düşünüyoruz” diye konuştu.

    basketbol oynamayı çok özlediğini belirten galatasaray medical park’ın başarılı oyuncusu, sakatlığı ile ilgili olarak, “şu anda çok iyiyim. yazın gerçekten çok ciddi bir rehabilitasyon ve kuvvetlenme dönemi geçirdim. burada benim ilk sakatlık dönemim boyunca, ilk sakatlığımda da teşekkür etmem gereken birçok insan var. ama ben en güzel teşekkürü yeni sezonla birlikte sahada vereceğim” ifadelerini kullandı.

    ışıl alben, 20 ekim’deki fenerbahçe maçına ilişkin olarak, “ben bu maç için çok heyecanlıyım. bir fenerbahçe maçında sakatlandım, yeni bir fenerbahçe maçında da inşallah galibiyet ve kupayla birlikte geri döneceğim” temennisinde bulundu. ışıl, bir an evvel sahaya çıkarak galatasaray taraftarıyla bütünleşmek istediğini sözlerine ekledi.

    --- alıntı ---

    çok özlettin kendini !
App Store'dan indirin Google Play'den alın