• 36
    başkan'ın bir kaç ayrıntı haricinde zaten şahsen bildiğim, inandığım ve tahminimce büyük bir kesiminde benim gibi hissettiği durumlar hakkında açıklamalar yaptı. günlerdir, aylardır yapılan eleştiriler, ibne basın zart zurt diyenlerin o ibne basının bayağı haberlerine kendilerini fazlaca kaptırmalarının hezeyanlarıydı. merak ettiğimiz bazı ayrıntılar hakkında kamuoyu bilgilenmiştir. şimdi aklıma gelenler arasında, keita transferinin rijkaard onayı ile olması açıklaması önemliydi bana göre. "yapılan transferler rijkaard'ın onayıyla yapılmıştır" sözleri net şekilde ortaya konuldu. burada galatasaray'ın 1 numaralı adamının sözü bu konuyu noktalamıştır herhalde. sözlükte jovanovic hakkında çok eleştiriliyordu. bu konuda da, "prekazi, mali konulara karışmam siz oturun anlaşın" demiş. yani burada prekazi'ye bir saygısızlık yok şartlar uyuşmamış ve anlaşma olmamış. başkan'ı canlı izledim ama prekazi'nin açıklamaları yazılı basında çıktı, doğruluğunu sorgulamak için 10 kere düşünmek lazım. türk spor basını sağolsun.

    son iki sene sene maddi manevi büyük emek harcandı. özellikle son seneki başarısızlık için şans, taktik hata, kaleci sıkıntısı vs. dersiniz ama iyi kadro yapmak her zaman başarı getirmeyebiliyor. "şans" sözcüğünü fazla büyütmeye gerek yok.

    ahmet çakar, hıncal uluç gibi adamların reytinglerini arttırmak için yaptıkları medya maymunluklarına spor camiasının ve özellikle sözlüğün prim vermemesi, başkanın bu konudaki açıklamalarının konuşulmaya bile gerek olmaması sevindirici bir durum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın