resim
Adnan Sezgin
Görev:Sportif Müdürü
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 465
    çok başarısız bir yönetimin parçasıdır.

    taraftar ile yönetimin arası sezon başından, hatta transfer sezonu başından beri açık. keitanın satılması, yerine alınan oyuncuların beklentileri karşılayamaması, **, takımdaki eksikler aşikar iken transferde geç kalınması vs. vs.

    tüm bunlar olurken zaten hiçbir açıklama, günah çıkarma veya itiraf gelmedi. zaten olacağını da beklemiyordum. hepsini sineye çekmeye hazırken * prekazi gibi bu taraftar için çok ama çok büyük anlamlar taşıyan bir isme yapılanları nasıl affettirecekler, nasıl silecekler çok merak ediyorum. aslına bakarsanız silemeyecekler. şu saatten sonra diyecekleri bir şey de yok gibi geliyor.

    iyi de, sen galatasaray yönetimisin. taraftarın, medya, hemen herkes seni hainlikle, şerefsizlikle, döneklikle suçluyor. buna da mı diyecek bir şeyin yok? bunu kabul etmeni de ben kabul etmiyorum. prekazi gibi bir isme bu nasıl yapılır? yarın hagiyi de mi satacaksın? taraftarı?

    kendinize gelmenin zamanı çoktan geçti paşalar, galatasarayı haketmediği haberlerle manşetlere taşıyamazsınız. buna hakkınız yok. buna izin de vermezler..
App Store'dan indirin Google Play'den alın