• 2
    pm fasilitesini kullanmak ile aşılabilecek, büyümeyecek pek çok sorunun, prim yapabilmek ve ilgi çekebilmek adına entry çatışmasına çevrilmesi ile girilen yolun sonuçlarından birisidir.

    şahsen birisinin bana kafayı taktığını hissettiğimde pm kullanmayı tercih ediyorum. oradan tartmayı deniyorum. konuşmanın, tartışmanın sonuç vereceğine inanmıyorsam, yıpranacağımı düşünüyorsam hiç uzatmıyorum.

    sonuçta vakti çok bol olan birisi değilim, taraftarın nabzını görebilmek ve "özgürce"; bunun altını çiziyorum "özgürce" düşüncelerimi beyan etmek için sözlüğe giriyorum. başka bir amacım, tatmin etmeye çalıştığım herhangi bir eksikliğim yok.

    pm kullanınız arkadaşlar. bazen de kırılan kol yen içinde kalsın. elin fenerlisi birbirimize nasıl saydırdığımızı görüp kıs kıs gülmek zorunda mı?

    he, bir de;
    giden adam geri gelmez arkadaşım. oyuncak etmenin, sündürmenin bir anlamı var mı? ne o öyle aziz yıldırım gibi... geri geleceksen, "gidiyorum bak? " diye prim aramayacaksın. gitmeyeceksin. gidiyorsan da , geri gelmeyeceksin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın