aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Avustralya
  • 2769
    geçen sezonun * başlarında sözlüğü dışarıdan takip ediyordum. elano gelmiş, keita gelmiş; galatasaray transferde şaha kalkmıştı adeta. sözlük üzerinde kadrolar kurulurken şöyle yorumlar oluyordu genelde, çok iyi hatırlıyorum:
    - oraya bunu koyduk, şuraya onu koyduk... ee kewell yedek kaldı? oha, kadroya bak. kewell kadroya giremiyor.
    yanılgı oldu tabii. geçen sezonun ilk yarısı boyunca en çok katkı sağlayan oyuncularımızdan biri kewelldı. kewell'ın büyücülüğü burada sanırım, kendini bir şekilde kadroya katıyor. ben bunu zamanında caner erkin için söylemiştim, caner bu sene andre santos'u kesecek gibi. biz de kewell için çocuk keseceğimize kewell'ın sol ayağını kesip sahaya koysak, takır takır oynar bu adam.

    öyle vallahi, galatasaray'ın bu sezon hücum hattındaki en önemli isimlerinden biri kewell. form grafiği açısından kadrodaki en istikrarlı oyunculardan biri. ama bir de şu var; sakatlık bu adamın belalısı. allah yardımcısı olsun, rakip futbolcunun sakatlanmasını bile istemem ben. eski açık sarı desene belgeselinde baliç'in o halini görünce insanın içi burkuluyor. ama sakatlanma riski yüksek kewell'ın. nitekim sakatlanmasa bu adamı bize bırakmazlardı ingilizler. gönlüm arda turan'ın sol kanatta oynamasını istiyor da, sakatlık belası olmadıkça bu sezon sol kanadımızın en önemli isimlerinden biri harry kewell olacaktır bana göre.

    not: kendimle çelişmiyorum, daha önceki kewell yorumlarımın tek tek arkasındayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın