resim
Branislav Jovanovic
Takım:RFK Novi Sad
Mevki:Önlibero
Yaş:38
Boy:1.92
Uyruk:Sırbistan
  • 20
    cevad prekazi'nin yaptığı açıklamadan sonra internette yaptığım araştırmalar, ve de son olarak fm 2010'a danışmam sonucu kendisinin aradığımız jovanovic olduğuna kanaat getirmiştim.

    resmi siteleri http://partizan.rs sitesine bakarsak; marko jovanovic odbrana - štoper, yani defans - stoper http://www.partizan.rs/...sec=4&sec1=1 , branislav jovanovic vezni, yani orta saha.

    prekazi şutlarının çok iyi olduğunu söylemişti. marko jovanovic'i youtube'da ararsanız hiçbir video çıkmıyor. branislav jovanovic'i ararsanız şu gol çıkıyor: http://www.youtube.com/watch?v=sLrVJi1zPxo tek video branislav'ı öne çıkarmaz. ama diğer bulgularla uyuştu.

    * hangi siteye bakarsanız marko defans, branislav orta saha gözükür. birbirlerinin yerinde oynayabiliyorlardır belki de. ama partizan'ın ve genç milli takımın oynadığı hangi maça bakarsam marko'nun defans oynadığını görüyorum. prekazi'nin, böyle hep defans oynayan birinin ledesma'dan birkaç gömlek üstün olduğunu, galatasaray orta sahasına ilaç olacağını söyleyeceğini hiç sanmıyorum. madem bu kadar iyi, yetenekli defans oyuncularının böyle takımlarda orta sahada oynatıldığını bilirsiniz. rafael marquez'in meksika milli takımında ve ny red bulls'ta orta saha oynaması gibi.

    * internete yeni girdim zaten, hiç bilmiyorum neler döndüğünü. ama ben yine de bu başlığı açarken nelere dayanarak söylediğimi göstermiş olayım. her nerde oynuyorsa, her kim getirilirse gelsin. nasıl olsa her pozisyonda sıkıntımız var.

    edit: ek olarak fm profillerini vereyim. gördüğünüz gibi bol 10lu profiller pek özen gösterilmemiş oluyor. ama en azından mevkiileri ve nasıl tipte oyuncu olduklarını fm'nin düzgün yapacağını söyleyebiliriz. takım partizan sonuçta.

    marko: http://img833.imageshack.us/img833/650/marko.png

    branislav: http://img243.imageshack.us/...3/1696/branislav.png
App Store'dan indirin Google Play'den alın