• 13
    sözlükten kendi isteğiyle gitti. çok dedik zamanında; "oğlum, futbolcuyu çağrıştıran nick alma, ilerde pişman olursun" diye ikaz ettik, dinletemedik. keita gidince kendisi de gitmek zorunda kaldı.

    sözlük sayesinde tanıştığım bir insan kendisi. çok yakın bir arkadaşım. bir ara sabahın altısına kadar muhabbet ettiğimizi bilirim. yine muhabbet ederiz msn üzerinden, o yönden bir sıkıntı yok da; yazdıklarını okumak çok zevkliydi. pilot olmaması için kendisine çok ricacı oldum, dinlemedi. şimdi buradan kendisine bir kere daha sesleneyim: sözümüzün üstünde bir ağırlığı varsa kafanı toplayınca geri dön.

    niye gitti? valla s3th niye okur olduysa o yüzden pilot olduğunu söyleyebiliriz. ben bu sözlüğe ilk uğradığım zamanlardan beri bazı sıkıntılar konuşuluyor sürekli, defalarca okudunuz bunları. e aradan 1 seneden fazla zaman geçti, ilk zamanlar duyduğum sıkıntılar büyüdü zamanla. bundan sonra daha da büyür, peşinen söyleyim. sözlükte her başlığı okumaya çalışan birisi illa ki soğuyor sözlükten.

    ben de her başlığı okumaya çalışıyorum da; benim bir avantajım var. sık sık başım ağrıyor benim, bilgisayar ekranına bakacak derman olmuyor bazen. o yüzden devamlı aralıklarla takip ediyorum sözlüğü; şimdi olduğu gibi... en güzeli ben biraz yatayım, kafanı toplayınca sözlükte takip edilecek çok şey var. anladın inşallah popiton.
App Store'dan indirin Google Play'den alın