• 4
    nam-ı değer dream team. fakat bu sene dream kısmı gitmiş sanırım bu takımın, hatta team kısmı bile tartışılabilir. son zamanların en eksik abd takımı aynı zamanda. birer birer yıldızları affını istedi ve türkiye'ye gelmediler. izlenmeye değer 4-5 oyuncusu vardı ki beni en heyecanlandıran durant ile rajon rondo idi, rondo'da ailevi sebeplerden affını istedi. kadroya bakınca kevin durant, chauncey billups ve derrick rose dışında hepsi ortalama ve altı oyuncular.

    bütün bu eksiklere rağmen turnuvanın yine en büyük favorilerinden bir tanesi tabi. amerika için önemli olan takımın o uyumu sağlayıp sağlayamayacağı. yunanistan ile yaptıkları hazırlık maçını rahat kazandılar fakat o uyum sorunu ile uğraştıklarını düşünmekteyim. ama sonuçta abd'dir 2-3 tane yıldızı çoşarsa, biraz açık alan bulurlarsa affetmezler karşı takım sürklase ederler. tahminim finale kadar gelir ve büyük ihtimalle kupayı alırlar.

    edit: bu arada aziz matta hatırlattı, izlemeyenler için yunanistan maçını rahat kazanmalarının en büyük sebebi yunanistan'ın berbat oynaması ve yaptıkları inanılmaz top kayıplarıydı. bu yüzden o maç kandırmasın bizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın